Antena Meniu Search
x

12 apartamente din Husi, complet distruse de un incendiu

Un incendiu devastator a cuprins mansarda unui bloc din Husi, iar flacarile au fost gata sa arda totul. Familiile au fost evacuate, iar, azi, cand s-au intors in apartamente, oamenii si-au gasit toate lucrurile si amintirile cenusa.

Vezi și

In miezul zilei, cerul a capatat dintr-o data culoarea plumbului. Acoperisul blocului, rascolit de foc, a inceput sa trosneasca iar scara a fost inundata de fum. Ramasi singuri acasa, cativa copilasi plangeau la geamuri.

Cu copii in brate, locatarii au fugit unde-au vazut cu ochii. In urma lor, flacarile au inceput sa tasneasca prin geamurile de la mansarda.

Pana au ajuns pompierii, focul a transformat in scrum cele 12 apartamente de deasupra.

Iar ce nu a distrus focul, a distrus apa folosita de echipajele de interventie. La lumina zilei, blocul arata sinistru. Oamenii s-au intors acasa plangand.

Multi si acum mai platesc pentru apartamentele cumparate.

Blocul care a ars a fost construit in urma cu sase ani de un dezvoltator privat. Cand s-au mutat, locatarii au primit asigurarea ca s-au folosit doar materiale rezistente la incendiu. In realitate, grinzile erau din lemn.

La vederea presei, constructorul, un consilier local, s-a ascuns. Valoarea pagubelor este uriasa. Cateva milioane de euro. Doar o parte erau asigurate. Proprietarii sunt hotarati sa-l dea in judecata pe dezvoltator. Intre timp, pompierii urmeaza sa steabileasca de la ce a pornit incendiul. Se pare ca ar fi vorba despre un scurtcircuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » 12 apartamente din Husi, complet distruse de un incendiu