Antena Meniu Search
x

Frica de carantină trimite românii în vacanţă. Stațiunile montane, preferate în pandemie

Frica de carantină trimite românii în vacanţă. Iar acest lucru se întâmplă înainte de alegeri, pentru că cei mai mulţi sunt convinşi că după 6 decembrie vine şi starea de urgenţă. Aşa că oamenii profită de fiecare weekend şi pleacă departe de casă. Preferate în această perioadă sunt staţiunile de la munte.

de Redactia Observator

la 05.11.2020, 14:59

Vezi și
  • Pensiunile de la munte sunt ocupate în proporţie de 80%
  • Grad ocupare de Revelion, la munte: 80%
  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observator 19

Lockdown-ul din Europa îi sperie şi pe români, iar cei mai mulţi sunt convinşi că doar alegerile mai stau în calea unei noi stări de urgenţă şi în România.

Aşa că profită de weekend-urile libere din noiembrie şi pleacă în vacanţă.

Cristalia Rusu Dorisa, turistă: Am ales luna noiembrie nu neapărat ca perioadă, dar după alegeri e posibil să avem un lockdown şi să nu mai putem să plecăm absolut nicăieri. Neputând pleca afară am hotărât anul ăsta că în ţară este cel mai bine.

Lumea cauta cazări în locuri cât mai puţin aglomerate, unde să se bucure de linişte şi de compania familiei şi a prietenilor.

Roxana Ilinca, manager agenţie de turism: Toată lumea îşi doreşte să meargă acum, până în sărbători. Deja nici nu mai vorbim de acel weekend de vineri până duminică, tendinţa este de miercuri cu sâmbătă. Caută tot felul de cabane în zone rurale, în zone tradiţionale.

Chiar dacă se tem de un lockdown în decembrie, Revelionul e la mare căutare.

România a înregistrat cea mai mare scădere a numărului de turişti din Uniunea Europeană. Agenţiile de turism şi hotelierii nu cred ca lucrurile se vor întrepta prea curând. Mai trebuie să aşteptăm cinci ani pentru o revenire la normal.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Frica de carantină trimite românii în vacanţă. Stațiunile montane, preferate în pandemie