Antena Meniu Search
x

Gabriel Tamas a primit interdictie de a parasi tara timp de 30 de zile

Gabi Tamas si-a faultat cariera. Dupa scandalul monstru pe care l-a provocat in scara unui bloc din Bucuresti, fotbalistul s-a ales cu interdictia de a parasi tara pentru 30 de zile.

Vezi și

De ce, nu stie nici el, pentru ca, spune impresarul lui, nu isi aminteste nimic din ce a facut. Suspendat de la urmatorul meci al Nationalei,

Tamas risca sa fie sanctionat si de echipa de club din Anglia. La Federatie, temperamentul vulcanic al fotbalistului a devenit subiect de gluma.

Din spaima atacantilor, a ajuns spaima locatarilor. Cel mai greu meci din cariera lui Gabi Tamas pare cel cu sine insusi. Mai exact, cu persoana in care se transforma dupa cateva pahare.

Pana sa ajunga la un control, fotbalistul a avut cantonament, in catuse, la Politie. 12 ore s-ar fi chinuit agentii sa scoata doua vorbe de la fotbalist. Doar ca...

„Nu-si aduce aminte cum a ajuns acolo, de ce s-a dus acolo, probabil ca voia sa se culce, ca stiu ca are un prieten in blocul ala, care e dinamovis”, a declarat impresarul fotbalistului, Florin Manea.

Tamas a primit interdictia de a parasi tara pentru 30 de zile.

Fundasul a fost si eliminat din lotul pentru amicalul Naionalei, de luni, cu Trinidad Tobago. Dar cam la atat se rezuma sanctiunea lui Victor Piturca. Desi acum doi ani, si el, si Mutu intrasera pe lista neagra a antrenorului, dupa un episod asemanator.

Apele s-au mai linistit, iar iesirile lui Tamas au devenit subiect de gluma la Federatie. Problemele ar putea veni insa chiar de le echipa de club din Albion.

Momentan, dosarul deschis pe numele fotbalistului este in curs de cercetare, iar impresarul lui Gabi Tamas a dat asigurari ca fundaoul roman va plati toate pagubele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Gabriel Tamas a primit interdictie de a parasi tara timp de 30 de zile