Antena Meniu Search
x

Gest INCREDIBIL făcut de primarul Capitalei pentru elevii din Capitală cu media 10 la bacalaureat și evaluarea națională

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a premiat, miercuri, pe elevii bucureșteni care au obținut media 10 la bacalaureat și evaluarea națională.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a premiat, miercuri, pe elevii bucureșteni care au obținut media 10 la bacalaureat și evaluarea națională.

Aceștia au primit diplome de excelență și câte 1.000 de lei. Potrivit municipalității, din cei 59 de elevi — 12 de liceu și 47 de gimnaziu — cărora le erau destinate premiile, 15 nu s-au prezentat la festivitatea de miercuri, aceștia putând să ridice premiile ulterior.

“Amintirea că au luat 10 la bacalaureat sau la evaluarea națională, aceste momente vor fi de referință pentru întreaga lor viață. Cu modestie recunosc că și eu am luat 10, dar doar la limba română, la matematică și fizică 9 și ceva, așa că nu aș fi putut fi pe această scenă. (...) Copiii poate sunt tentați să aprecieze non-valori, pentru că acestea intră în contact direct cu elevii noștri, cu toți copiii noștri, prin diferite modalități, mai ales prin răspândirea internetului, ceea ce este un lucru extraordinar din punct de vedere al cunoașterii, dar există și foarte multe pericole”, a declarat Gabriela Firea.

Ea a spus că vrea ca și profesorii acestor elevi să fie recompensați. “Vom organiza de asemenea un eveniment pentru profesori, care cu atât de mult suflet și profesionalism se dedică vieții de la catedră”, a declarat primarul Capitalei.

“Știu că nu înseamnă foarte mult 1.000 de lei, nu este o sumă importantă. (...) Îmi doresc să ținem legătura, să putem participa împreună la multe evenimente prin Proedus, de asemenea să participați la taberele organizate de municipalitate”, le-a transmis elevilor primarul general al Capitalei.

Potrivit Gabrielei Firea, Primăria Bucureștiului va acorda timp și buget suficient pentru a dezvolta și moderniza școlile din Capitală împreună cu primăriile de sector, în administrarea cărora sunt școlile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Gest INCREDIBIL făcut de primarul Capitalei pentru elevii din Capitală cu media 10 la bacalaureat și evaluarea națională