Antena Meniu Search
x

Gigi Becali a anuntat ca se va prezenta singur la arestul Politiei Capitalei

Nu a ajuns in Israel, asa cum a vrut aseara, dar se va intoarce in arestul Politiei Capitalei. Magistratii l-au condamnat definitiv de data aceasta.

Vezi și

Gigi Becali a facut un apel la decenta catre politisti. A anuntat ca va merge sa-si faca bagajele si sa-i ia ramas bun de la familie, iar apoi se va prezenta la arestul Politiei Capitalei

Odata incarcerat aici, va merge la controlul medical, iar politistii ii vor face dosarul de incarcerare si il vor trimite la penitenciarul unde urmeaza sa isi ispaseasca pedeapsa.

Chinul lui Gigi Becali a inceput azi-noapte. Milionarul inchiriase un avion privat, sa plece in Israel, o tara fara acord de extradare cu Romania. Sapte politisti cu mandat l-au oprit pe aeroport. In toiul noptii, latifundiarul din Pipera a ajuns in fata procurorului, sa afle ca are un dosar nou.

Dupa intalnirea cu procurorul, Becali a fost lasat sa plece acasa sa-si astepte sentinta in dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Se pare ca deputatul n-a avut parte de liniste. Cateva ore mai tarziu, George Becali a plecat de acasa fara sa-si mai schimbe hainele. Ca sa nu-si mai agite si familia.

La Palatul din Bucuresti, miliardarul n-a reusit sa se relaxeze. A vorbit mereu la telefon si-a avut parte de un incident mai putin obisnuit. Un cersator i-a dat bani. Banii cersatorului n-au ajuns in buzunarul miliardarului, ci in mana unei femei care a venit sa ceara ajutor la poarta palatului.

In dosarul terenurilor MApN latifundiarul a fost gasit vinovat pentru ca a pagubit statul cu 900.000 de dolari. Expertii au calculat ca un metru de pamant dat de Gigi Becali era de 56 de ori mai ieftin ceit cel pe care l-a primit de la armata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali a anuntat ca se va prezenta singur la arestul Politiei Capitalei