Antena Meniu Search
x

Goana după cadourile de Crăciun

Spre deosebire de Paşte, Crăciunul pică mereu în aceeazi zi din calendar. Dar asta nu îi împiedică pe mulţi să lase cumpărăturile de Sărbători pe ultima sută de metri

Vezi și

Spre deosebire de Paşte, Crăciunul pică mereu în aceeazi zi din calendar. Dar asta nu îi împiedică pe mulţi să lase cumpărăturile de Sărbători pe ultima sută de metri. 

Unii fie muncesc şi nu au timp, alţii pur şi simplu nu au chef. Nu e de mirare că în aceste zile marile, mediile şi micile magazine sunt mai aglomerate ca niciodată. A fost o probă de anduranţă pentru cei pe care Ajunul i-a prins nepregătiţi. Iar maratonul nervilor din aceste zile începe să devină, uşor-uşor, o tradiţie pur românească.

Daruri multe, timp puţin. Cu toţii ştim cam cât de complicat este să găseşti cadoul potrivit când eşti contra cronometru. Ştim, dar în fiecare an ne lovim de aceeaşi situaţie. Care să fie motivele?

Motive sunt destule, dar nu pot fi o scuză. Cei dragi aşteaptă darurile. Aşa că cei care au lăsat pe ultima sută de metri alegerea cadourilor s-au pregătit sufleteşte pentru maratonul de aglomeraţie.

Şi dacă adulţii pot înţelege că pur şi simplu nu ai avut timp de cumpărături, când vine vorba de copii, lucrurile stau invers. Mai ales că lista pentru Moş Crăciun a fost mai lungă ca niciodată.

A fost o zi frumoasă afară şi s-a vândut destul de bine. A fost cea mai bună zi din acest an

Comercianţii se bucură, însă pentru cei pe care Ajunul i-a prins la cumpărături a fost poate cea mai lungă zi din an. Tocmai de aceea este bine să ne pregătim din timp pentru Crăciun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Goana după cadourile de Crăciun