Antena Meniu Search
x

Grădina zoologică din Prahova s-a umplut de pui

Pandemia de coronavirus a afectat toate domeniile de activitate, dar nu a putut opri cursul firesc al vieţii. Lipsa vizitatorilor din ultimile două luni se pare că le-a priit animalelor de la Zoo Bucov.

de Redactia Observator

la 19.05.2020, 17:27

Vezi și
  • Grădina Zoologică îşi aşteaptă vizitatorii.
  • Grădina găzduieşte un număr de peste 60 de specii.

Grădina zoologică din Prahova s-a umplut de pui, iar începând de azi oamenii sunt aşteptaţi să-i cunoască pe noii locatari.

De două luni, de când noul coronavirus a început să facă victime şi în România, grădina zoologică de la Bucov, din judeţul Prahova, s-a închis pentru vizitatori. Însă, viaţa şi-a urmat cursul firesc, iar animalele s-au bucurat de liniştea instalată.

Gheorghe Raicu - Grădina Zoologică Bucov: In ultimele doua luni de zile, viata s-a desfasurat normal, adica animalele si-au vazut de traiul lor, noi de lucrul nostru.

Iar primăvara a venit cu noi locatari. Muflonii, poneii Falabella, caprele şi oile au acum pui.

Gheorghe Raicu - Grădina Zoologică Bucov: Asteptam si de la cerbii carpatini, mai avem la cerbii lopatari, la lame mai avem, avem ceva sperante si de la emu.

Acum o dată cu ridicarea stării de urgenţă, grădina zoologică şi-a redeschis porţile. Totul este pregătit pentru a primi în siguranţă vizitatorii. Angajaţii au montat garduri şi au trasat marcaje pentru a separa intrarea de ieşire. Accesul nu va fi permis pentru mai mult de 100 de persoane simultan.

Paraschiva Înjunghiatu - Grădina Zoologică Bucov: Importanta e distanta sociala si cred ca am avut timp suficient sa ne gandim si în primul rand noi sa stim ca e obligatoriu sa pastram distanta, cu siguranta nu vor fi lasati sa intre cei care nu au masti.

Grădina Zoologică a fost înfiinţată acum mai bine de 3 decenii şi găzduieşte un număr de peste 60 de specii. Preţul unui bilet pentru copii este de 5 lei, iar pentru adulţi de 10 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Grădina zoologică din Prahova s-a umplut de pui