Antena Meniu Search
x

Greii fotbalului au petrecut prima noapte la închisoare!

Noaptea devoratorilor de transferuri a trecut greu. Ieri dimineaţa s-au trezit liberi, iar aseară s-au culcat condamnaţi. Greii fotbalului sunt acum împărţit în două loturi. Lotul de la Rahova şi cel de la Poarta Alba.

Vezi și

La Rahova, un deţinut care a fost eliberat astăzi a povestit cum i-a văzut cu lacrimi în ochi. Agitaţi şi supăraţi. Au primit sfaturi cum să se ferească de gândaci, deşi ei stau în celula amenajată de Gigi Becali.

După o noapte de tensiune, unii dintre condamnaţi au fost astăzi consolaţi de soţii. Alina Borcea a mers cu mâncare la soţul său.

Penitenciarul Poarta Albă. E puţin după ora zece dimineaţa, când Alina Borcea trage cu greu de plasele cu mâncare aduse pentru soţul ei. Un prieten o ajută. După două ore, vizita se încheie.

Cu ochelari negri la ochi, Alina iese alergând de la prima întâlnire cu soţul ei în spatele porţilor de fier.

La fraţii Becali, au venit cu merinde oamenii lor de casă. N-au apucat să îi vadă. Giovani şi Victor Becali erau ocupaţi dimineaţă.

Erau la vizita medicală. Vreme de 21 de zile sunt în carantină. Fraţii Becali s-au pregătit din timp pentru sentinţa din Dosarul Transferurilor. Şi-au pus viză de flotant pe buletin. În Constanţa. Tot acolo au primit şi sentinţa.

Pe malul lacului Siutghiol, şi-au luat la revedere de la bodyguarzi. Au luat ultima masă la restaurnat, apoi au mers să se predea. Au făcut tot posibilul să ajungă în acelaşi loc cu Gigi Becali.

Dar el nu e la Poarta Albă. E deţinut în secţia cu regim deschis de la Valu lui Traian. Ori tocmai regimul de detenţie ar putea încurca planurile pentru Giovani Becali şi Cristi Borcea.

Iar penitenciarul Poarta Albă nu are o astfel de secţie. Aşa că sunt şanse mari să ajungă acolo unde nu şi-au dorit. La Rahova sau la Jilava.

Deocamdată, la Rahova, prima noapte a fost şi cea mai grea pentru ceilaţi condamnaţi, poveşte un deţinut care, astăzi, a avut norocul să fie eliberat.

În cele din urmă, Jean Pădureanu a fost dus la spitalul penitenciar Jilava. În timp ce la Rahova, s-au scurs ore de maximă tensiune.

Singurul condamnat care a ajuns la închisoare afişând un zâmbet a fost Gigi Neţoiu. În timp ce el se preda, ceilalţi condamnaţi erau luaţi cu poliţia de acasă.

Mihai Stoica i-a privit rece pe jurnalişti. Nu a schiţat niciun gest. Cu maşina poliţiei au fost aduşi şi George Copos şi fostul mare fotbalist Gică Popescu!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Greii fotbalului au petrecut prima noapte la închisoare!