Antena Meniu Search
x

OFERTE de vacanță în extrasezon. Ce prețuri au hotelierii

În timp ce turiştii care au umplut staţiunile de Crăciun şi Revelion au ajuns demult acasă, hotelierii caută soluţii pentru cei care vor să vină la munte în extrasezon.

Vezi și

Aşa se face că recurg la tot felul de găselniţe pentru a avea în continuare clienţi.

La partea de cazare ne permitem sa mai scadem preturile in perioada de extrasezon, ajung chiar la 70% din cat au fost in perioada de sarbatori, spune proprietarul unui hotel de 3 stele.

Un apartament cu o suprafața generoasa , dintr-un hotel clasat la 3 stele, o vedere extraodinara la munte, cu mic dejun inclus pentru doua persoane, a costa de revelion 380 de lei, in perioada imediat următoare, pana in Martie, prețul este de 230 de lei, iar in extrasezon ajunge la 210 lei.

Cu mâncarea bună niciodată nu dai greş, ba mai şi câştigi nişte turişti, spun vechii proprietari de pensiuni.

Acum scoatem din cuptor specialitatea casei, ospatul vanatorului se numeste, specialitatea casei (...) Inauntru avem o tocanita din carne de cerb, cu cartofi, cu ciuperci si usturoi, ne imbie o gazda.

Şi staţiunile balneare sunt căutate în extrasezon, aşa că proprietarii de pensiuni s-au pregătit cu oferte pentru toate buzunarele.

In extrasezon am venit cu un discount de 20% pt turistii nostri, incepand de la 135 de euro, 3 zile, spune șeful de recepție al unui hotel de 4 stele.

Cei mai cu dare de mână au pregătite oferte, din plin, în destinaţii de vis.

Avem destinatiile exotice precum Dubaiul, Egiptul, pachetele individuale pe insulele din Marea Caraibe, si aici ne referim, in special, la Republica Dominicana, la Mexic, spune Ciprian Enea, consultant turism.

La fel de căutate rămân şi staţiunile de ski din Austria şi Bulgaria. Pachetele de până la 10 zile, la o pensiune de trei stele, au preţuri de la 250 până la 300 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » OFERTE de vacanță în extrasezon. Ce prețuri au hotelierii