Galerie foto

Imagini impresionante de la slujba de Înviere din centrul Brașovului: Oamenii au păstrat distanța socială în așteptarea luminii sfinte

De Monica Palade.
Publicat: 02.05.2021, 15:58.
Actualizat: 02.05.2021, 15:58

Imagini de-a dreptul impresionante în centrul Brașovului din noaptea de Înviere. Oamenii s-au așezat civilizat și au păstrat distanța socială în așteptarea luminii sfinte.

Imagini impresionante de la slujba de Înviere din centrul Brașovului: Oamenii au păstrat distanța socială în așteptarea luminii sfinte

Facebook

Mai multe fotografii au fost postate de primarul orașului Brașov, Allen Coliban pe contul său de Facebook.

În jur de 500 de oameni au asistat la slujba de Înviere în Piața Sfatului din oraș, la Biserica Sfânta Adormire a Maicii Domnului. Fără înghesuială, uniți în credință, dar respectând restricțiile în vigoare, credincioșii au oferit o lecție impresionantă de civilizație, așteptând să primească lumina Învierii.

O altă lecție de civilizație la Miercurea Ciuc

Citește și:

Imaginile reamintesc de un alt moment impresionant de la Miercurea Ciuc, de Paștele Catolic. Atunci, credincioșii au dat dovadă de un comportament exemplar, respectând toate măsurile anunțate pentru limitarea răspândirii virusului. La eveniment au participat 3.500 de persoane, în centrul orașului. Ceremonialul s-a desfășurat pe o suprafață de doi kilometri, cu respectarea distanțării fizice.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.