Antena Meniu Search
x

Impresarul Alexandrei Stan este de negasit

Impresarul bataus care a bagat-o pe Alexandra Stan in spital este cel mai cautat om din Romania! Din ascunzatoarea lui, ar fi amenintat-o pe vedeta sa-si retraga plangerea

Vezi și

La cateva ore dupa ce a depus plangere penala pe numele lui Marcel Prodan, au venit politistii. Nu pentru autografe, ci pentru declaratii. Au iesit dupa mai bine de trei ore. “S-a prezentat situatia de fapt, asa cum a fost cunoscuta de catre Alexandra”, a explicat avocatul Marius Nada.

Vedeta a povestit, in scris, cum i-a raspuns Marcel la intrebarea "unde imi sunt banii". Cu pumnul si picioarele. Si vineri, acasa la manager si sambata la studio. “De asta mi-a dat bataie, ca am cerut niste bani”, a afirmat cantareata.

Urmeaza sa-si spuna varianta, remixata sau nu, si Marcel Prodan. Asta cand va fi gasit. Prima citatie pe numele lui a fost deja emisa. “Daca nu se prezinta, va fi citat pentru o alta zi, daca nici atunci nu se va prezenta va fi adus prin mandat de aducere”, a precizat Gelu Manolescu, purtator de cuvant IPJ Constanta.

Marcel Prodan s-a evaporat insa. Si-a sters pagina de Facebook, dar cineva i-a facut alta. Cu dedicatia "locul lui e la inchisoare". Pana acum, singurul semn ca mai traieste ar fi o amenintare trimisa fostei sale protejate, pentru a o face sa renunte la plangerea pentru santaj. In rest, ar fi ramas fara cuvinte. “Un barbat ajunge sa dea intr-o femeie atunci cand ramane speechless, adica fara cuvinte”, a mentionat Romeo Ceprinschi, preotul din Valu lui Traian.

Pentru Alexandra beat-urile muzicii din club au fost inlocuite de zgomotele aparatelor medicale. Doctorii din Medgidia au consultat-o din cap pana in picioare. I-au tratat ochii invinetiti. Si au facut analize pentru rinichiul lovit, in bataile primite de la fostul manager, iubit si actor din videoclipuri. “Problema este ca am eu doar un rinichi”, a zis artista.

O artista cu un singur rinichi ar putea fi ajutata de o alta artista. Care are trei. Impresionata pana la lacrimi de drama prin care trece Alexandra, Cornelia Catanga e dispusa sa ii doneze un rinichi. A trecut si ea printr-o experienta de groaza, cand era o copila.

Alexandra va ramane internata cel putin pana la sfarsitul saptamanii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Impresarul Alexandrei Stan este de negasit