Antena Meniu Search
x

Tragedie în prag de sărbători într-o familie din Constanţa. O bătrână a ars de vie în propria casă

O bătrână imobilizată la pat a murit arsă de vie în propria casă. Când au ajuns pompierii şi medicii nu au mai putut face nimic pentru femeie.

Vezi și

O bătrână imobilizată la pat a murit arsă de vie în propria casă. Când au ajuns pompierii şi medicii nu au mai putut face nimic pentru femeie. Tragedia ar fi fost provocată de la o ţigară scăpată pe covor.

Era trecut de ora 20, seara trecută, când o tânără a ajuns la locuinţa mamei sale de care avea grijă. A avut un şoc însă când a văzut casa în flăcări. Disperată, femeia a sunat de urgenţă la 112.

Salvatorii au rapid la apel. Au stins flăcările, însă pe bătrână au găsit-o... fără suflare, aproape carbonizată. 

Anca Chiriţă, purtător de cuvânt ak ISU Constanţa: "Pompierii constănţeni au fost solicitaţi să intervină pentru lichidarea unui incendiu, la o locuinţă. La faţa locului, colegii au identificat într-o cameră, cu o degajare foarte mare de fum, aceştia au localizat şi lichidat incendiul. Din nefericire, după lichidare au găsit o femeie decedată."

Pompierii trebuie să stabilească acum de la ce a izbucnit focul. Din spusele vecinilor, bătrâna fuma destul de mult şi de la o ţigară aprinsă scăpată pe covor ar fi pornit văpaia. 

Fiica bătrânei a avut nevoie de îngrijiri medicale. I s-a făcut rău şi a fost transportată la spital. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Tragedie în prag de sărbători într-o familie din Constanţa. O bătrână a ars de vie în propria casă