Antena Meniu Search
x

Incendiu în Hunedoara. Zeci de persoane, evacuate de urgenţă (Video)

Momente de panică ieri după-amiază într-un bloc din Hunedoara. Într-un apartament de la parter a izbucnit un incendiu puternic. Toată scara s-a umplut de fum, iar locatarii au căutat disperaţi scăparea. Unii au sărit chiar şi pe geam, în timp ce alţii s-au împins pe scări, ca să poată ieşi afară.

de Redactia Observator

la 08.06.2019, 08:09

Vezi și

Momente de panică ieri după-amiază într-un bloc din Hunedoara. Într-un apartament de la parter a izbucnit un incendiu puternic. Toată scara s-a umplut de fum, iar locatarii au căutat disperaţi scăparea. Unii au sărit chiar şi pe geam, în timp ce alţii s-au împins pe scări, ca să poată ieşi afară. Bătrânul din locuinţa cuprinsă de flăcări a fost scos pe braţe de vecini. În total, aproape 30 de oameni au fost evacuaţi. O parte dintre ei au ajuns la spital, intoxicaţi uşor cu fum sau cu atacuri de panică.

Flăcări, fum gros, ţipete. Scena de groază are loc într-un bloc de locuinţe sociale din Hunedoara.

Fumul gros care iese din apartamentul de la parter ajunge în toate apartamentele. Oamenii nu mai pot respira şi caută scăparea. Unii sar pe geam, alţii fug pe scări speriaţi.

Un martor spune că "am sărit pe geam, că s-a umplut casa oamenilor de fum".

O altă martoră spune că "am fost şocată. Stăteam în casă, cu geamul deschis, şi când am văzut mult fum negru că intra în casa mea, m-am înecat, nu mai aveam aer".

În aprtamentul unde a izbucnit incendiul locuia un bătrân. Câţiva vecini l-au scos pe braţe din casă. Cu ajutorul pompierilor, cei aproapre 30 de locuitori ai blocului au fost evacuaţi la timp.

Ovidiu Oprean, ISU Hunedoara: Au fost degajări masive de fum şi mai multe persoane surprinse la etajele superioare ale imobilului. Persoanele respective au necesitat evacuarea şi acordare de îngrijiri medicale

O parte dintre locatari, printre care şi câţiva copii, au ajuns cu ambulanţele la spital, acuzând intoxicatii uşoare cu fum, dar şi atacuri de panică. 

Militon Laslău, reprezentant Primăria Hunedoara: 104 apartamente sunt în blocul respectiv. Se va verifica fiecare apartament pentru a nu exista victime. Sunt locuinţe sociale, locuinţele Primăriei, unde locuiesc persoane care au îndeplinit criteriile pentru a li se atribui

Pe lângă pagubele provocate în apartamentul unde a izbucnit, incendiul a afectat instalaţiile electrice de pe casa scarii, dar şi mai multe uşi din imobil. Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit totul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Incendiu în Hunedoara. Zeci de persoane, evacuate de urgenţă (Video)