Antena Meniu Search
x

INCENDIU la acoperişul şi mansarda unui hotel situat pe malul barajului Vidraru

Un incendiu a izbucnit, marţi seară, la acoperişul şi mansarda unui hotel situat pe malul barajului Vidraru, din judeţul Argeş, cinci echipaje de pompieri fiind trimise la faţa locului, din primele informaţii neexistând victime

Un incendiu a izbucnit, marţi seară, la acoperişul şi mansarda unui hotel situat pe malul barajului Vidraru, din judeţul Argeş, cinci echipaje de pompieri fiind trimise la faţa locului, din primele informaţii neexistând victime

UPDATE 22:15 O angajată în vârstă de 27 de ani a hotelului din zona Vidraru unde a izbucnit marți un puternic incendiu a fost preluată de o ambulanță SMURD și dusă la spital, după ce s-a intoxicat cu fum, a declarat marți, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, Mădălina Epure.

Ea a precizat că se intervine cu 10 autospeciale cu apă și spumă, un camion cu motopompe, două autoscări și o ambulanță SMURD, iar la stingerea incendiului participă circa 60 de pompieri militari.

"Este vorba de hotelul Posada Vidraru, un hotel cu patru etaje de pe malul lacului Vidraru. Incendiul a început la acoperiș, acum este o ardere generalizată, e foarte greu să intervenim, pentru că echipajele noastre nu au acces decât la una dintre laturi, celelalte trei sunt inaccesibile din cauza reliefului", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Argeș.

Ea a adăugat că în hotel nu se aflau turiști, ci doar angajații, care au reușit să iasă, astfel că se poate vorbi doar despre pagube materiale.

_______________________________________________________

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, incendiul a cuprins partea superioară a hotelului Posada, situat în comuna Arefu, pe malul lacului de acumulare Vidraru.

Cinci echipaje ale pompierilor au fost trimsie la intervenţie, însă, până la ora transmiterii acestei ştiri, acestea nu au ajuns, drumul până la hotel fiind lung şi în serpentine.

Potrivit primelor date de la locul incendiului, în hotel nu erau cazaţi turişti, iar angajaţii aflaţi în clădire au reuşit să iasă, astfel că nimeni nu a fost rănit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » INCENDIU la acoperişul şi mansarda unui hotel situat pe malul barajului Vidraru