Antena Meniu Search
x

Video Incendiu violent la o fabrică de produse din ţiţei: Două victime, cu arsuri pe 60-70% din corp. Focul a fost stins după mai bine de două ore

Un incendiu violent a izbucnit, luni seară, la o fabrică de produse din ţiţei din satul Inotesti, localitatea Colceag, Prahova. Focul, care s-a manifestat la o hală şi a cuprins trei autoturisme şi un autotren, a fost lichidat după aproape două ore şi jumătate. Două persoane au suferit arsuri.

de Monica Palade

la 01.03.2021, 22:29

Vezi și

La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 700 mp cuprinzând întreaga hală, după cum a anunţat ISU Prahova.

În apropierea halei erau depozitate 3 tancuri a 20 tone de combustibil, iar pompierii au acţionat pentru răcirea acestora.

Doi răniţi grav în incendiu

Două persoane au fost grav rănite în incendiu. Este vorba de un bărbat de 59 de ani, care avea arsuri de căi aeriene şi de gradul III-IV pe aproximativ 60% suprafaţa corporală şi un bărbat de 64 de ani cu arsuri de gradul III-IV pe 60-70% suprafața corporală.

La faţa locului SAJ Prahova a intervenit cu un echipaj cu medic şi unul cu asistent medical. Cele două victime ale incendiului au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Ploiești, acolo unde se află în evaluare în prezent.

Se ia în calcul transferul în străinătate

Potrivit Ministerului Sănătăţii, la UPU Ploiești se face acum evaluarea pacienților, se oferă asistenţă medicală de urgenţă şi prim-ajutor calificat. „În paralel, se urmează procedura legală, conform Ordinului Ministrului Sănătății nr. 2.063 din 2 decembrie 2020 pentru înființarea comisiilor de analiză a solicitărilor de transfer în străinătate în vederea efectuării tratamentului pentru pacienții cu arsuri grave”, transmite ministerul.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor oferite de reporterul Observator Claudiu Loghin.

Citeşte şi: Unitatea mobilă ATI din Suceava, evacuată de urgenţă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Incendiu violent la o fabrică de produse din ţiţei: Două victime, cu arsuri pe 60-70% din corp. Focul a fost stins după mai bine de două ore