Antena Meniu Search
x

Indila va cânta pe 7 decembrie la Sala Palatului din Capitală

Luna decembrie este un cosmar al cumpărătjurilor pentru mulţi dintre noi. Asta face mult din stresul vieţii în marile oraşe

Vezi și

Luna decembrie este un. cosmar al cumpărătjurilor pentru mulţi dintre noi. Asta face mult din stresul vieţii în marile oraşe

La cererea publicului, INDILA susține cel de-al doilea concert la București! Două reprezentații, în aceeasi zi, programate la orele 16:00 și 19:00.

INDILA este așteptată de românii din toată țara cu entuziasm și nerăbdare, iar biletele pentru concertul artistei franceze, anunțat pe 7 decembrie la Sala Palatului, de la ora 19:00, se apropie de epuizare. Cererile fanilor, care continuă să crească într-un număr impresionant de la o zi la alta, i-a convins pe organizatori să facă toate demersurile necesare pentru punerea în scenă a celui de-al doilea concert.

Copleșită de reacția extraordinară a publicului din România, INDILA a răspuns prompt la invitația organizatorilor de a mai susține încă un concert în aceeași zi. În același timp, și-a manifestat dorința de a le transmite admiratorilor săi, mesajul său de mulțumire și prețuire.

Astfel, pe lângă concertul anunțat inițial în prima duminică a lunii decembrie la ora 19:00, INDILA va mai susține încă un concert pe scena Sălii Palatului tot pe 7 decembrie , dar cu câteva ore mai devreme, mai exact de la ora 16:00.

Biletele pentru concertul Indila de la ora 16:00 au fost puse în vânzare în rețeaua Vreau Bilet la stand-ul din Unirea Shopping Center etj.2, -Librăria Eminescu, la Sala Palatului și online pe www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro "http:/www.vreaubilet.ro/".

Prețurile acestora rămân similare cu cele afișate pentru reprezentația de la ora 19:00: VIP: 320 Ron; Categ 1: 280 Ron; Categ 2: 220 Ron; Categ 3: 180 Ron; Categ 4: 120 Ron.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Indila va cânta pe 7 decembrie la Sala Palatului din Capitală