Antena Meniu Search
x

Soție de judecător, bătută și tâlhărită de un individ extrem de periculos! Bărbatul a făcut cel puțin opt victime în București

Un individ extrem de periculos a fost prins după o serie de atacuri violente. Bărbatul a făcut cel puţin opt victime în Capitală, toate femei. Ultima este chiar soţia unui judecător, iar individul a agresat-o la intrarea în bloc.

Vezi și

Un individ extrem de periculos a fost prins după o serie de atacuri violente. Bărbatul a făcut cel puţin opt victime în Capitală, toate femei. Ultima este chiar soţia unui judecător, iar individul a agresat-o la intrarea în bloc. Îngrozită, femeia le-a povestit reporterilor Observator cum a fost lovită în cap cu o sticlă şi tâlhărită. Atenţie, imagini şi informaţii cu impact emoţional.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din scara blocului, la doar câteva secunde după atac. Rănită grav, femeia de 70 de ani abia reuşeşte să se ridice de jos. Iar, cu ultimele puteri, bate în uşă până când mai mulţi vecini îi sar în ajutor. Apoi se prăbuşeşte.

Femeia povesteşte că tâlharul a atacat-o din spate. A fost lovită cu o sticlă în cap.

Atacul a avut loc la ora 9 dimineaţa. Victima este soţia celebrului judecător Emil Gherguţ, fostul preşedinte al Biroului Electoral Central şi locuieşte în comuna Valea Dragului. Venise la apartamentul pe care îl deţine în Sectorul 2 din Capitală şi nu şi-a dat seama că este urmărită.

Tâlharul a fugit cu bijuteriile în valoare de peste şase mii de lei. Poliţiştii l-au capturat după ce l-au identificat în imagini. Individul are 40 de ani şi este autorul a cel puţin opt atacuri. Îşi alegea victimele printre femei şi le agresa cu o violenţă extremă.

Tâlharul este recidivist. A mai fost închis, tot pentru tâlhărie. Anul trecut, a fost eliberat mai devreme, după ce a beneficiat de legea prin care detinuţilor li se reduce din perioada excutată, pentru că sunt încarceraţi în condiţii grele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Soție de judecător, bătută și tâlhărită de un individ extrem de periculos! Bărbatul a făcut cel puțin opt victime în București