Antena Meniu Search
x

Infirmiera de la spitalul din Iași prinsă beată la muncă a recidivat grav, lovind două mașini în trafic

O infirmieră, angajată a spitalului "Sfântul Spiridon" din Iași, a recidivat groaznic cu băutura, provocând două accidente rutiere. Ea a fost prinsă în decembrie, anul trecut, beată la muncă, însă colegii au promis că o ajută și au insistat să nu fie dată afară.

de Redactia Observator

la 23.04.2020, 21:28

- foto Asociația Pentru Protecție Rutiera World Street
  • Femeia ar fi fost în drepesie
  • Ea a fost prinsă beată și la spital

Femeia a ieșit joi seară de la muncă, în jurul orei 16, iar în apropierea spitalului, lângă Universitatea de Medicina și Farmacie din Iași, a lovit o mașină parcată și a fugit de la locul accidentului.

Nu a apucat să ajungă prea departe, pentru că, în cartierul Tătărași, la doar câțiva kilometri de locul primului accident, a intrat cu mașina într-un alt autoturism.

Polițiștii ajunși la fața locului au testat-o cu aparatul etilotest, iar potrivit unor surse aparatul aparatul a indicat o valoare de 1,65 in aerul expirat. Femeia a fost luată de polițiști pentru recoltarea de probe biologice și pentru audieri.

Conducerea spitalului spune că deja a început o nouă anchetă interna în cazul ei și este foarte probabil că o comisie va stabili desfacerea contractului de muncă.

Surse spun că femeia ar fi în depresie.

- Acest articol a fost realizat cu informații oferite de corespondentul Observator la Iași, Clara Mihociu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Infirmiera de la spitalul din Iași prinsă beată la muncă a recidivat grav, lovind două mașini în trafic