Antena Meniu Search
x

Înmormântare cu peste 100 de oameni în Baia Mare. Poliția i-a păzit lângă poarta cimitirului

Peste 100 de oameni au participat, duminică, la o înmormântare care a avut loc într-un cimitir privat din Baia Mare, scrie presa locală.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 27.04.2020, 08:29

Peste 100 de oameni s-au adunat în dreptul unui cimitir din Baia Mare, incalcand ordonanța militară Vezi și
  • Mulțimea s-a adunat pe trotuarul de lângă cimitir.
  • Intervenția polițiștilor, anchetată de superiori.

Imaginile filmate cu o cameră de bord surprind mulțimea adunată pe trotuarul de lângă cimitirul Tanatorio, acolo unde un membru al comunității de romi a fost îngropat.

Polițiștii băimăreni s-au sesizat din oficiu cu privire la prezența mai multor persoane în zona unui cimitir de pe raza municipiului reședință de județ. 

Echipajele de poliție s-au deplasat la fața locului și le-au solicitat cetățenilor care se aflau în perimetrul respectiv să respecte prevederile ordonanțelor militare. 

Slujba de înmormântare s-a desfășurat în conformitate cu prevederile ordonanței militare, cu participarea a maximum opt persoane. Celelalte persoane care au rămas în zona trotuarelor și gardurilor cimitirului sunt verificate, identificate și vor fi sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare de către polițiști, se arată într-un comunicat.

În plus, conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a anunțat că a dispus efectuarea de verificări cu privire la modalitatea de intervenție a polițiștilor, urmând a fi luate măsuri în funcție de cele constatate.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Înmormântare cu peste 100 de oameni în Baia Mare. Poliția i-a păzit lângă poarta cimitirului