Antena Meniu Search
x

Interlopi din Timis, ridicati de mascati

Actiune in forta a politistilor de la Crima Organizata si a mascatilor, in judetul Timis. Ei au retinut mai multi membri ai unei grupari interlope, suspectati de santaj, talharie si tentativa de omor.

Vezi și

Au fost ridicati, dupa ce in urma cu cateva nopti s-au incaierat cu rivalii lor intr-un bar. Altercatia a continuat si la Unitatea de Primiri Urgente, acolo unde a cautat ajutor victima. Rafuiala a fost surprinsa de camerele de supravegehre.

Holul spitalului s-a transformat, in cateva secunde, intr-un camp de lupta. Un barbat s-a napustit asupra unuia dintre rivalii sai si l-aimpins intr-un perete. Prins la inghesuiala, omul nu a putut sa reactioneze. A incasat lovitura dupa lovitura fiindca membrii clanului lui l-au batut si l-au injunghiat pe un barbat din cealalta grupare.

Omul a ajuns la Spitalul Judetean din Timisoara cu o sabie infipta in umar. Altercatia a inceput intr-un bar, razbunare pentru ca in urma cu doua luni, clanul lui l-a batut pe liderului celeilalte grupari, asa-zisul Sorin Udrea.

Politistii de la Crima Organizata si de la Serviciul de Investigatii Criminale al Politiei Timis, impreuna cu mascatii, l-au saltat pe el si pe ceilalti membri ai clanului de la un meci de fotbal.

Membrii clanului Udrea au fost dusi, rand pe rand, in fata procurorilor DIICOT.

Capul gruparii, Sorin Udrea, a ajuns ultimul la audieri. In decembrie 2011, el a fost prins cu o carabina cu amortizor asupra sa, cu care se intorcea de la o vanatoare ilegala. Arma apartinea, se pare, unui politist.

Sorin Udrea si cei sase aliati ai lui si-au petrecut toata noaptea la sediul DIICOT. Dupa o serie de audieri maraton, ei au primit ordonanta de retinere pentru 24 de ore. Sunt suspectati de savarsirea infractiunilor de contrabanda, santaj, talharie, tentativa de omor si vatamare corporala grava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Interlopi din Timis, ridicati de mascati