Antena Meniu Search
x

Video Interlopul Aly Sadoveanu, împușcat mortal în SUA. Ucigașul este un buzoian

Unul din liderii grupării Sadoveanu a fost împuşcat în SUA, de un rival din Buzău. Totul pentru o datorie de 200 de mii de euro.

de Bogdan Ocnaru

la 28.01.2021, 10:11

Aly Sadoveanu
Aly Sadoveanu - Facebook
  • Ucigaşul şi complicii săi ar fi fugit deja spre Mexic.

Martorii au filmat momentul în care medicii au încercat să îl resusciteze pe Aly Sadoveanu.

”Îi face resuscitare, uite! Aly, bă! Aly de la Bucureşti! L-a împuşcat unul pe Aly de la Bucureşti! De la Bucureşti, al lui Sadoveanu. Să daţi share, bă!”, spune un bărbat care a filmat momentul în care medicii efectează manevre de resuscitare.

În cele din urmă, bărbatul a murit la spital.

Asasinul și complicii lui ar fi fugit deja în Mexic

Ucigaşul ar fi un individ poreclit Florin Americanu, din Buzău. Ar fi intrat ilegal în Statele Unite, în urmă cu zece ani şi ar fi făcut avere din clonarea cardurilor bancare. Se lăuda frecvent cu maşinile sale scumpe şi cu teancurile de dolari.

O viaţă de lux ducea şi victima. Obişnuia să se plimbe tot cu bolizi pe străzile Los Angeles-ului. Aly Sadoveanu se afla în America de 3 ani. Era dat în urmărire internaţională. A ajuns peste ocean ilegal înainte de a fi condamnat în ţară la 6 ani de închisoare pentru tâlhărie.

Aurel Trandafir, zis Aly Sadoveanu, ar fi câştigat bani pe urma maşinilor scumpe pe care le trimitea din SUA în România. Potrivit unor surse judiciare, în autoturisme erau îndesate şi bijuterii sau sume de bani, care ar fi ajuns la apropiaţii săi din ţară.

Ucis pentru o datorie de 200 de mii de euro

Cei doi ar fi fost prieteni buni până de curând. Relaţiile s-ar fi stricat după ce victima ar fi împrumutat trei maşini de lux pe care nu le-ar mai fi plătit. Într-una dintre ele ar fi adus în ţară aur de 70 de mii de euro.

Potrivit unor informaţii, ucigaşul şi complicii săi ar fi fugit deja spre Mexic. În România, familia victimei se pregăteşte de înmormântare, după repatrierea trupului. 

Surse judiciare spun că poliţiştii din Ilfov sunt în alertă, vor să evite o eventuală reglare de conturi la priveghi.

RECTIFICARE: Imaginile prezentate inițial, în care apărea că Aly Sadoveanu ar fi fost ucis cu 12 gloanțe in curtea casei sale, sunt de la alt asasinat petrecut pe 24 ianuarie in Chicago, victima fiind David Lopez. Ne cerem scuze pentru eroare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Interlopul Aly Sadoveanu, împușcat mortal în SUA. Ucigașul este un buzoian