Antena Meniu Search
x

Internetul, mai important decat toaleta

N-am tras canalizari, dar tragem cabluri. Bunicii cu WC in curte se bucura de Internet. Mai avem doar 100 de localitati fara internet in toata tara. Nu nimic rau in asta. Dimpotriva. Tragic e doar faptul ca sase milioane si jumatate de romani au inca toaletele in fundul curtii.

Vezi și

Nea Stan zambeste. La cei 75 de ani ai sai, a descoperit internetul. Isi petrece o buna bucata din zi in fata calculatorului. Se intereseaza de preturile la cereale. Si asculta muzica. “Mai uiti de necazuri, suparari”, spune batranul.

De cand sta pe net, mai uita si de faptul ca nu are nici acum canalizare. Prin urmare, toaleta a ramas tot acolo unde a construit-o in urma cu 40 de ani, langa gardul din spatele curtii. Internetul ii lasa senzatia ca macar este in pas cu tehnologia.

Si el, si vecinii, invata. In Budeasa, Arges, internetul este ceva obisnuit. La fel de obisnuit ca si toaletele din spatele curtii.

Intrebati ce cauta pe internet, satenii spun ca se uita la :”accidente, la cazuri din astea, crime”.

Aceeasi situatie e in mai toate satele din tara. In cele din Ilfov, localnicii sunt multumiti daca au apa curenta.

La inceputul anului, in Romania existau mai putin de 100 de localitati fara conexiune la internet de mare viteza. In privinta gradului de acoperire cu servicii de internet, peste 99,8 la suta din gospodarii aveau conexiune fixa sau mobila de internet, ceea ce ne situeaza intre primele tari din lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Internetul, mai important decat toaleta