Antena Meniu Search
x

Ioana PANCULESCU: a 61-a rănită din Colectiv care a pierdut lupta cu viața

Ioana Panculescu, o tânără de doar 36 de ani, a pierdut lupta cu viața când toată lumea credea că cifra fatidică e 60. Ioana, orfană, își va reîntâlni părinții în cer

Vezi și

Ioana Panculescu, o tânără de doar 36 de ani, a pierdut lupta cu viața când toată lumea credea că cifra fatidică e 60. Însă tragedia de la Colectiv nu a luat sfârşit. A murit duminică seară, după ce medicii nemți și cei români au încercat aproape o lună și jumătate să o salveze.

 

CITEȘTE ȘI: Noul BILANŢ Colectiv: 61 de morţi. O tânără s-a stins în Germania

În momentul tragicului eveniment, Ioana se afla în club cu prietenii. Împreună veniseră să fie prezenți la lansarea albulmuui "Mantras of War" al trupei Goodbye to Gravity, formația ei preferată. Povestea Ioanei  de viață este  tragică. Încă de câțiva ani, își pierduse ambii părinți și se resemnase că e orfană. Acum a plecat să-i reîntâlnească în ceruri.

Deși e doar un număr de pe o listă - 61 -, Ioana Panculescu înseamnă mult mai mult de atât. Mereu a vrut să-i ajute pe ceilalți, poate de asta nici nu a ezitat în momentul în care și-a ales cariera: cea de psiholog. Pe pagina ei de Facebook, Ioana apărea în fotografii mereu zâmbitoare, înconjurată de prieteni. Iubea enorm animalele. Și oamenii.

Alături de ea pe toată perioada spitalizării au fost verii ei care au sperat într-o minune. Au avut grijă sa o vegheze seară de seară în spital. Medicii au fost însă rezervați încă de la început: Ioana suferise arsuri grave. 

Din păcate, Ioana nu  a mai rezistat. După cei doi Alecși - Alex Hogea și Alex Iancu - numerele 59 și 60 pe lista morții, Ioana Panculescu ocupă numărul 61. ”Din păcate, lupta Ioanei nu a avut finalul la care am sperat ... Dumnezeu să te odihnească în pace, Gogoşica noastră dragă!", "Ioana Raluca Pănculescu a plecat în lumea de dincolo! Mulțumesc pentru amintirile din lumea de aici, Ioana Raluca!", "Mergi spre lumină, dragă Ioana! Suflet pur și luminos! Odihnă veșnică!", ”Cu mare tristete va anuntam ca Ioana este acum intr-o lume mai buna. Dumnezeu sa o odihneasca!”, Ioana Raluca Pănculescu a plecat în lumea de dincolo! Mulțumesc pentru amintirile din lumea de aici, Ioana Raluca!”, au scris internauții care spun că o cunoșteau.

Altcineva a scris un mesaj sfâșietor despre sfârșitul Ioanei: "Persoana care a decedat azi in jurul orei 8 se numea Ioana Raluca Panculescu. Avea 36 de ani si era singura. Cu durere in suflet va anunt ca a murit singura acolo nu a avut pe nimeni langa ea ca apartinator".

În Germania, au fost transferaţi în total cinci pacienţi, dintre care trei au decedat şi doi sunt în stare stabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ioana PANCULESCU: a 61-a rănită din Colectiv care a pierdut lupta cu viața