Antena Meniu Search
x

Primele ipoteze ale anchetatorilor după tragedia din Gorj: dublă crimă sau triplu asasinat

Locuitorii unei comune din judeţul Gorj sunt în stare de şoc! Ieri-seară, o poliţistă, mama acesteia şi bebeluşul ei de numai 6 luni au fost găsiţi împuşcaţi în casă. Arma crimei a fost chiar pistolul soţului poliţistei. Şi el, tot agent. De altfel, bărbatul este cel care şi-a descoperit familia fără viaţă şi a sunat imediat la 112.

Vezi și

Locuitorii unei comune din judeţul Gorj sunt în stare de şoc! Ieri-seară, o poliţistă, mama acesteia şi bebeluşul ei de numai 6 luni au fost găsiţi împuşcaţi în casă. Arma crimei a fost chiar pistolul soţului poliţistei. Şi el, tot agent. De altfel, bărbatul este cel care şi-a descoperit familia fără viaţă şi a sunat imediat la 112. Anchetatorii au acum o misiune dificilă. Trebuie să stabilească dacă este vorba despre o dublă crimă urmată de o sinucidere sau despre un triplu asasinat.

Ajunşi la faţa locului anchetatorii au găsit imagini desprinse parcă dintr-un film de groază.

Mama poliţistei a fost împuşcată în abdomen într-una din camerele locuinţei. Băieţelul, de numai 6 luni, a fost atacat în camera lui.

Poliţista, cea despre care se crede că a comis aceste crime, a fost găsită împuşcată în cap lângă uşa de la intrarea casei. Avea lângă ea arma crimei, pistolul soţului ei.

Familia de poliţişti se mutase de puţin timp în comuna Băleşti.

Femeia se afla în concediu de creştere a copilului. Ultima dată fusese testată psihologic înainte cu câteva luni de a naşte, iar rezultatele fuseseră bune. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Primele ipoteze ale anchetatorilor după tragedia din Gorj: dublă crimă sau triplu asasinat