Antena Meniu Search
x

Jaf ca in filme în centrul Capitalei. Trei bărbaţi au furat un seif plin cu bani

Trei bărbaţi au escaladat un bloc, până la etajul al cincilea, de unde au furat un seif plin cu bani şi acte ale unei firme de catering, in Bucuresti.

Vezi și

Un jaf ca in filme a fost filmat de camerele de supraveghere în centrul Bucureştiului. Trei bărbaţi au escaladat un bloc, până la etajul al cincilea, de unde au furat un seif plin cu bani şi acte ale unei firme de catering. Hoţii au fost prinşi dar anchetatorii nu au reuşit încă să recupereze şi banii.

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum un bărbat trage după el un căruţ pe care era aşezat seiful cu bani. Ceilalţi îl urmează, apoi demarează în trombă. Jaful s-a petrecut în urmă cu trei luni, chiar în centrul Bucureştiului.

Administratorul unei firmei de catering obişnuia să păstreze banii din încasări într-un seif, la sediul firmei, de la etajul cinci al acestui bloc. Un angajat ştia bine acest lucru şi ar fi plănuit atacul împreună cu doi complici. 

Diana Sarca, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei: "Vorbim în acest caz de aproximativ 100.000 de lei. Cei trei ar fi pătruns prin escaladare."

După ce au sustras seiful din apartament, cei doi indivizi l-au legat cu o frânghie şi l-au coborât pe geamul din scara blocului până la parter, unde aştepta să preia coletul cel care a pus la cale întregul plan. 

Autorii au între 27 şi 29 de ani. Cunoşteau şi faptul că în zonă există camere de supraveghere, aşa că, în timpul jafului, au purtat cagule pe faţă, sperând să nu fie descoperiţi. Atacul a durat doar câteva minute. 

Seiful era atât de greu, încât hoţii au avut nevoie de un cărucior ca să-l ducă la maşină.

Diana Sarca, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei: "Au fost identificaţi trei bărbaţi care în acest moment se află arestaţi sub acuzaţia comiterii infracţiunii de furt calificat."

Autorii nu au vrut să spună deocamdată ce au făcut cu seiful furat aşa că prejudiciul nu a fost încă recuperat. Firma de catering a fost nevoită să îşi mute sediul după incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Jaf ca in filme în centrul Capitalei. Trei bărbaţi au furat un seif plin cu bani