Antena Meniu Search
x

Curs valutar

L-a băgat în comă pentru bani de droguri

A vrut să îşi ucidă binefăcătorul, pentru că i-a fost ruşine să-i mai ceară bani de droguri. Valentin, soţul unei prezentatoare tv din Arad, a fost atacat mişeleşte cu o bară metalică, în propriul service

de Redactia Observator

la 06.03.2015 , 19:25

A vrut să îşi ucidă binefăcătorul, pentru că i-a fost ruşine să-i mai ceară bani de droguri. Valentin, soţul unei prezentatoare tv din Arad, a fost atacat mişeleşte cu o bară metalică, în propriul service. 

Un tânăr pe care îl ajutase, în trecut, l-a lovit cu sălbăticie şi l-a lăsat într-o baltă de sânge. Valentin a ajuns la spital în comă adâncă, cu leziuni pe creier. Agresorul a fost arestat.

I-a fost ruşine să ceară. Aşa că şi-a luat singur. Pentru asta avea nevoie de o victimă. L-a ales pe Valentin. Mai lucrase în service-ul lui. Mai luase bani de la el. În schimbul binelui primit, tânărul l-a lovit cu o bară de fier direct în cap. I-a luat telefonul şi a plecat, în căutarea următoarei doze.

Vezi și

Valentin a rămas întins, pe podeaua atelierului său. În două ore, avea să piardă doi litri de sânge. Un prieten l-a găsit, încă în viaţă. Era într-o stare atât de gravă încât medicii din Arad l-au trimis, cu elicopterul, la Timişoara.

Pe holul spitalului, soţia lui Valentin se ruga, în lacrimi, pentru o minune. Bărbatul pasionat de maşini şi de viteză, mereu zâmbitor, respira acum doar cu ajutorul aparatelor.

E prezentatoare la o televiziune locală. A aflat printre primii că agresorul soţului ei a fost prins. Poliţiştii de la Investigaţii Criminale îl găsiseră cu ajutorul telefonului furat.

Dacă Valentin nu va supravieţui, tânărul de 24 de ani va fi judecat pentru crimă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » L-a băgat în comă pentru bani de droguri