Antena Meniu Search
x

L-a lovit trenul în plin, dar a scăpat cu viaţă!

Un tânăr de 23 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina lui a fost spulberată de un tren în judeţul Bistriţa-Năsăud. La o trecere la nivel cu calea ferată, şoferul a ingnorat indicatorul de oprire şi a încercat să treacă prin faţa garniturii.

Vezi și

Un tânăr de 23 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina lui a fost spulberată de un tren în judeţul Bistriţa-Năsăud. La o trecere la nivel cu calea ferată, şoferul a ingnorat indicatorul de oprire şi a încercat să treacă prin faţa garniturii 

Câteva minute după impactul violent, pompierii l-au găsit conştient, dar blocat în maşina distrusă.

Echipajele de salvare duc o luptă extrem de dificilă pe calea ferată. Epava maşinii e imposibil de scos de sub locomotivă, iar tânărul de la volan pierde sânge şi are nevoie urgentă de îngrijri medicale.

Pompierii sunt nevoiţi să dezmembreze maşina cu ajutorul foarfecelor mecanice. Tânărul are puterea să rămână conştient mai bine de o oră, până când intervenţia ajunge la final.

Mecanicul locomotivei n-a mai avut timp să evite impactul. Şoferul s-ar fi încăpăţânat să treacă prin faţa garniturii, deşi un echipaj de poliţie aştepta la trecerea la nivel cu calea ferată.

Niciunul dintre pasagerii trenului n-a fost rănit. Şoferul de 23 de ani a rămas internat la spital sub atenta supraveghere a medicilor. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » L-a lovit trenul în plin, dar a scăpat cu viaţă!