Antena Meniu Search
x

La numai 14 ani, a vrut sa moara din dragoste

La numai 14 ani, o fata din Neamt a vrut sa moara din dragoste. Avea o relatie cu un baiat mai mare, iar parintii ei au facut tot posibilul sa-i desparta. Eforturile lor au facut-o pe adolescenta sa sara in gol de la etajul patru. Din fericire, a avut zile

Vezi și

De aproape sase luni, traia o iubire interzisa cu un baiat cu doi ani mai mare. “I-a interzis sa fie cu el, i-a ingradit libertatea. Nu a lasat-o sa stea cu baiatul ala”, povesteste unchiul fetei.

Dar adolescenta si-a ignorat parintii si s-a mutat la iubitul ei. Pana aseara, cand baiatul a adus-o inapoi. “Doar l-am intrebat pe el daca are acelasi sentiment pentru ea, la care el a intors spatele foarte frumos, s-a urcat in masina si a plecat”, a spus Simona Dumitru, mama tinerei.

“A lipsit cam o saptamana de acasa dupa care a revenit inapoi in seara asta si a avut o cearta, nu stiu cum, cu tatal ei si a plecat sus fata”, a mai explicat unchiul adolescentei.

Nimeni nu si-a dat seama ce planuieste. Un zgomot puternic i-a speriat pe oameni. Cand au privit inapoi si-au vazut fata intinsa pe pamant. “Efectiv a aruncat telefonul de pamant si s-a aruncat de la patru”, a mentionat si matusa acesteia.

A supravietuit, dar se afla in stare grava, “cu multiple fracturi, in stare de soc hemoragic, a fost investigata. Va ramane pe terapie intensiva, in continuare, pentru stabilizarea functiilor vitale”, dupa cum a afirmat medicul sef UPU Neamt, Cristian Pasalau.

Acum parintii ei vor ca baiatul care i-a furat inima fetei sa plateasca. Adolescentul trebuie sa dea din nou cu subsemnatul in fata politistilor. A facut-o deja de mai multe ori, tot in urma unor plangeri depuse de parintii fetei.

In acest caz se vor implica si inspectorii Directiei de Protectie a Copilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » La numai 14 ani, a vrut sa moara din dragoste