Antena Meniu Search
x

Lacrimi și durere pentru Monica, tânăra din Vidra bătută de un individ până a intrat în comă. Fata va fi condusă pe ultimul drum de rude și prieteni

Monica Vidreanu, eleva de 19 ani care a murit după mai bine de o lună în care a stat în comă, ea fiind bătută de un bărbat de 31 de ani, va fi condusă pe ultimul drum, joi, în comuna Vidra.

Monica Vidreanu, eleva de 19 ani care a murit după mai bine de o lună în care a stat în comă, ea fiind bătută de un bărbat de 31 de ani, va fi condusă pe ultimul drum, joi, în comuna Vidra.

Trupul neînsuflețit al Monicăi a fost adus ieri în casa părintească, de la spitalul din Galați unde a stat mai bine de o lună în comă, chiar de fratele ei.

Monica Vidreanu, tanara care a murit dupa ce a fost batuta si aruncata in curtea unui spital
Pe acelaşi subiect

"Nu pot surioara mea scumpă să spun nimic în momentele astea în care m-ai lăsat singur pe lume fără dragostea ta de soră...îmi pare rău că nu mi-ai dat ocazia să îmi cer iertare de la tine în ultimele clipe din viața ta, îmi pare rău și regret că nu m-ai strâns de mână pentru ultima dată...sper că mă auzi strigând din cer, te iubesc și vei rămâne comoara și sufletul vieții mele...iartă-mă că nu am putut face mai multe pentru tine", a scris Valentin Vidreanu, fratele Monicăi pe pagina de Facebook.

Tânăra își va dormi somnul de veci în cimitirul din comună, acolo unde va fi înmormântată în cursul zilei de joi. 

Bătută cu pumnii și picioarele până a intrat în comă

Monica Vidreanu a murit luni, după o lună de agonie, la Spitalul de Neurochirurgie din Galaţi.

Pe 2 aprilie 2018, fata a fost bătută cu sălbăticie de iubitul ei, un bărbat de 31 de ani.

Ionuţ Arghişan ar fi mărturisit că a bătut-o cu pumnii și picioarele chiar în casa lui, într-o criză de gelozie. Apoi, a lăsat-o pe fată să zacă câteva ore, până în dimineața zilei de 2 aprilie, atunci când tânăra a fost văzută de mama agresorului.

Femeia s-a panicat, întrucât fata abia mai respira și și-a îndemnat fiul să o ducă la spital. Astfel, el a urcat-o pe prietena sa în mașină și a dus-o la spitalul din Vidra, aruncând-o peste gardul spitalului, scrie monitorulvn.ro.

Monica a fost găsită de paznicul unităţii sanitare care i-a alertat pe medici.

Deși avea buletinul asupra ei, medicilor le-a fost greu să-și dea seama dacă fata, care avea chipul transfigurat în urma multiplelor lovituri primite, era aceeași persoană cu cea din buletin.

Personalul medical a alertat imediat organele de poliție și a transferat-o apoi pe tânără la Spitalul Județean de Urgenţă Focșani. În urma investigațiilor medicale și a analizei CT, s-a descoperit că tânăra a suferit leziuni cerebrale grave și a fost transferată la Spitalul de Urgență Sf. Apostol Andrei Galați - Neurochirurgie, unde fata a fost conectată la un aparat care a ținut-o în viață până luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Lacrimi și durere pentru Monica, tânăra din Vidra bătută de un individ până a intrat în comă. Fata va fi condusă pe ultimul drum de rude și prieteni