Antena Meniu Search
x

Un angajat Ford care a dus cadouri copiilor bolnavi de cancer, la spitalul din Craiova, acuză "bătaia de joc și nesimțirea" unei liftiere

Un angajat Ford România acuză bătaia de joc și nesimțirea cu care a fost tratat de o liftieră de Spitalul Județean de Urgență Craiova în momentul în care s-a dus la spital pentru a oferi cadouri copiilor internați la secția Oncologie.

Un angajat al companiei Ford România, care s-a dus la Spitalul Județean de Urgență Craiova pentru a oferi cadouri copiilor internați la secția Oncologie, acuză, într-o postare pe Facebook, "bătaia de joc și nesimțirea" cu care a fost tratat de o liftieră, angajată a spitalului.

Victor Mihăescu, inginer la Ford România, povestește, luni, pe Facebook, că a mers, împreună cu alți colegi, să ducă 100 de plase de cadouri copiilor internați la Oncologie la Spitalul Județean de Urgență Craiova, însă a avut parte de o experiență neplăcută imediat după ce a intrat în liftul spitalului.

Potrivit declarațiilor acestuia, liftiera a cerut fără menajamente una dintre pungile destinate copiilor bolnavi, limbajul acesteia fiind unul nepotrivit.

Victor Mihăescu povește discuția pe care a avut-o cu liftiera de la Craiova:

Pe acelaşi subiect

"O sa incerc să expun conversatia LIFTIEREI cu noi:

- Mie ce mi-ati adus? Ce plasa imi dati? (Noi...am zambit...crezand ca este o gluma...si am tacut..fastaciti..)

Liftiera insa insista:

- Haideti...nu imi dati si mie o plasa? Ce..nu stiti ca de cate ori se vine aici cu cadouri...prima plasa se da la liftiera?

(noi...siderati...lasati masca...fara cuvine...)

- Nu stiam ca asa trebuie... ce plasa doriti? Din aceasta cu pufuleti? (zice una din colegele mele..in gluma)

- Nu nu...nu cu pufuleti...Pai ce.. nepotii mei mananca pufuleti? Sunt de familie buna...ce mama...dr..

Intre timp ajunge liftul la etajul 9....si coboram unul cate unul pe langa "duamna" care statea pe scaun si se uita sfidator la noi ca nu i-am dat nimic. Apoi...nu a indurat-o inimia si ne-a aruncat ultimele vorbe:

- Sper sa nu va mai intoarceti, sa mergeti cu acest lift, cat sunt eu aici...nesimtire...

Usile s-au inchis....", a scris inginerul.

De ce trebuie să plătim din banii noștri pentru ca cineva să apese pe un buton

Victor Mihăescu se declară siderat de conversația avută și cere ca angajatei respective să-i fie desfăcut contractul de muncă.

"Aceasta conversatie s-a intamplat astazi, 10.12.2018, ora 11:40 in liftul Nr.9. Poate managementul spitalului o poate identifica si sa ii faca raport de desfacere a contractului de munca acestei "fiinte", daca o putem numi asa...o persoana care cu toate ca i-am zis ca mergem la oncologie sa facem niste copii sarmani fericiti, nu i-a pasat... ea vroia plasa ei...ca si ea are nepoti...

Sunteti convinsi ca daca a fost atat de directa cu noi...acelasi lucru se intampla cu toata lumea? Probabil ca trebuie sa ii bagi 10 lei in buzunar daca vrei sa urci...

Nu inteleg insa de ce aceasta "duamna" trebuie sa fie platita din banii nostri pentru a apasa pe un buton. V-ati gandit ca oricine poate apasa in 2018, un buton de la lift, si sa mearga la ce etaj doreste? Se poate face prin control-acces acest lucru, fara ca oamenii sa mai aiba de a face cu aceste sugative de liftiere.

Mesaj pentru LIFTIERA (nu am apucat sa ii zic atunci nimic...eram masca):

- Ne cerem scuze "duamna" ca nu v-am lasat o plasa. Am preferat sa o dam unui copil cu probleme al carui zambet e mai important decat dumneavoastra si a dumneavoastra "familie buna". Banuiesc ca ati facut 3 facultati daca sunteti de "familie buna", apoi ati dat concurs pentru postul de LIFTIERA si abia ati intrat, fiind concurenta mai mare decat pentru posturile de doctori. No offense pentru acest job...dar m-a scos din sarite limbajul superior cu care ne-a tratat.

Sper ca acest mesaj sa il vada si Doamna Ministru al Sanatatii si sa ia masuri in acest sens. Sunt convins ca la Craiova, o mana se spala pe alta si toata povestea va fi tratata ca un lucru minor. Pentru noi insa conteaza! Nu din acest motiv platim CAS... #spitalcurat#personalauxiliarcuinimamare#

PS: Stiu ca era lift de bolnavi...Sper sa nu ne acuzati ca am mers cu acel lift..si vezi domne..trebuia sa mergem pe scari, 9 etaje, cu 100 de plase. Doream sa facem un act caritabil, nu sa fim tratati ca niste intrusi.#dezinterestotal", a mai scris Victor Mihăescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un angajat Ford care a dus cadouri copiilor bolnavi de cancer, la spitalul din Craiova, acuză "bătaia de joc și nesimțirea" unei liftiere