Antena Meniu Search
x

Video Litoralul Mării Negre, o alternativă pentru Crăciun. Petrecerile la piscină, o nouă modă adoptată de români

În loc de o tură cu schiurile la munte, puteţi alege de Crăciun o plimbare la malul mării. Mai ales că şi vremea se anunţă frumoasă. Nu uitaţi să puneţi şi costumul de baie în bagaj pentru că piscinele şi spa-urile sunt deschise.

de Redactia Observator

la 22.12.2021, 19:45

Vezi și

Tariful pentru sejurul de trei nopţi, două persoane cu pensiune completă este 1536 de lei. Cu preparate tradiţionale româneşti, două zile de spa, două terapii pe zi, avem un duş cu masaj. 

Ninge cu oferte la mare, de Crăciun. La call-centerul acestei agenţii de turism, telefoanele sună încontinuu. Pe ultima sută de metri, turiştii fac rezervări. 

Alexandra Petreceanu, şef recepţie hotel 4 stele: Minim două nopţi plus o noapte gratuită din partea locaţiei. Pachetele pot fi atât cu pensiune completă cât şi cu All Inclusive, iar preţurile pornesc de la 800 de lei de persoană pentru două nopţi cu pensiune completă. 

Marea, o alegere perfectă pentru Crăciun

Pe acelaşi subiect

Hotelurile cu spa şi piscină din Mamaia sunt deschise de sărbători. Camerele cu vedere la mare au fost decorate în spiritul Crăciunului.  Turiştii sunt aşteptaţi cu apa încălzită în piscină şi să se răsfeţe la masaj.

Copil: Îmi place să vin la relaxare şi să mă jos în piscină pentru că-mi dă un timp de confort şi o anumită stare minunată.

Marea este minunată în orice anotimp. Dar acum, parcă vine primăvara, nu Crăciunul. 

Turist: Marea este foarte liniştită în general, plus dacă vă uitaţi în jur, pescăruşii sunt minunaţi.

Andreea Filip, reporter Observator: Cei car enu vor să depindă de serviciile hotelierilor, dar vor să vină în această perioadă la mare, pot închiria un apartament în nordul staţiunii Mamaia. 560 de lei costă pentru două nopţi şi pot admira răsăritul direct de pe terasă.

Şi în ziua de Crăciun, la mare, va fi vreme frumoasă. 12 grade şi cer senin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Litoralul Mării Negre, o alternativă pentru Crăciun. Petrecerile la piscină, o nouă modă adoptată de români