Antena Meniu Search
x

Video Locuitori din Cernavodă revoltaţi, după ce au aflat că singura autoscară de la pompieri a fost mutată la Constanţa. Oamenii o vor înapoi

Mai mulţi locuitori din Cernavodă sunt revoltaţi după ce au aflat că scara de pe autospeciala de pompieri din oraş a fost trimisă la Constanţa.

de Redactia Observator

la 21.02.2021, 20:26

Vezi și

Oamenii îşi vor scara înapoi

Este decizia ISU Dobrogea, după tragedia de la începutul săptămânii când o femeie a murit în urma unui incendiu, căzând de la etajul 6.

Jocurile făcute de ISU Dobrogea pentru a rezolva problemele de la Constanţa, au fost scoase la iveală în urma tragediei în care o femeie şi-a pierdut viaţa, după ce a sărit de la etajul şase pentru a scăpa de incendiu.

Aşa că au decis să ia singura scară de la Cernavodă. Peste 350 de locuitori din oraş au semnat deja o petiţie prin care cer ca autospeciala de salvare să le fie dată înapoi.

Oraşul a rămas descoperit în faţa incendiilor: mai ales că sunt multe clădiri înalte cu un risc ridicat, din cauza instalațiilor electrice vechi.

Mai mult, la Cernavodă sunt şi cele două reactoare nucleare, dar şi patru poduri rutiere și feroviare de mare înălțime.

Toate aceste argumente şi petiţia semnată vor ajunge mâine la şefii de la ISU Dobrogea, cei care au luat decizia de a muta scara la Constanţa.

O femeie de 57 de ani a murit, marţi, după ce a sărit pe geam pentru a scăpa de incendiul care i-a cuprins locuința. Singura autoscară funcţională din Constanţa a ajuns la două minute după tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Locuitori din Cernavodă revoltaţi, după ce au aflat că singura autoscară de la pompieri a fost mutată la Constanţa. Oamenii o vor înapoi