Antena Meniu Search
x

Mașina i s-a transformat în torță!

Momente tensionate pe o stradă din Timişoara, unde o maşină s-a transformat din senin într-o torţă. Proprietarul abia ajunsese acasă, când a observat că iese fum de sub capotă.

Vezi și

Momente tensionate pe o stradă din Timişoara, unde o maşină s-a transformat din senin într-o torţă. Proprietarul abia ajunsese acasă, când a observat că iese fum de sub capotă 

Exploziile le-au tulburat liniştea localnicilor. Speriaţi oamenii au ieşit în stradă să vadă ce se întâmplă.În faţa lor, maşina vecinului ardea ca o torţă. Iar pe stradă îşi făcea loc o autospecială a pompierilor.

Chiar dacă au ajuns în câteva minute şi au reuşit să stingă flăcările imediat, din maşina bărbatului n-a mai rămas decât caroseria carbonizată.

Din portbagaj, unde se află rezervorul instalaţiei GPL, încă mai ies flăcări.Butelia, se tem pompierii, ar putea exploda, aşa că-l dau la o parte pe proprietarul maşinii şi dau din nou drumul la apă.

Masina era prevazuta si echipata cu instalatie de gaz petrolier lichefiat, fapt ce punea risc de risc de explozie. Pompierii cred că incendiul a izbucnit din cauza unei defecţiuni la instalaţia GPL a autoturismului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Mașina i s-a transformat în torță!