Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL: Maine Coon, o pisica mare si impunatoare!

Am vazut cum sta treaba cu cateii! Nu e chiar atat de simplu sa ai asa ceva prin casa. Dar oare pisicile sunt o varianta mai buna? In mod sigur, mai ales ca nu trebuie scoase dimineata, pranz si seara prin fata blocului.

Vezi și

Toti puii de pisica sunt adorabili. Iar cei din rasa Main Coon nu fac exceptie. Sunt civilizati, jucausi in limitele decentei si sunt un exemplu de pufosenie.

Ca orice pisica si cele de tip Main Coon sunt atrase de tot ce se numeste ambalaj. In fine, depinde si de preferintele stapanului. Astfel ca unele au drept unic loc de ghemotocire cutiile de carton in care se vinde berea.

Orice Main Coon rasa pura are o blana senzationala, moale si cu firul de la lung la foarte lung. Tocmai de aceea, pisicile sunt foarte preocupate de igiena proprie.

Uneori, Main Coons devin atat de obsedate de curatenie, incat isi fac cartierul general in baie. Iar aici nu exista limite. Chiuveta devine cosulet, toaleta - un loc foarte interesant de examinat, iar cada. Normal, cada este locul in care se spala tacticoase.

In regula, arata senzational, dar ce utilitate au? Depinde de dorintele stapanului. Unele pisici invata sa faca masaj. Si par sa nu oboseasca niciodata.

Altele se pot dresa. Da, nu va mirati, un Main Coon chiar poate fi dresat. Evident, de un om cu foarte multa rabdare si extrem de mult timp liber. Desi e oarecum bizar sa vezi un pisoi cum da labuta, dupa care prinde mancarea in aer.

Acum, bineinteles, veti dori sa aflati dimensiunea maxima la care poate ajunge un Main Coon, pentru ca e clar faptul ca nu este o pisica de mici dimensiuni. Uite-atat poate ajunge! V-am trezit curiozitatea, nu? Iar in acest moment va intrebati cum ati putea vedea un Main Coon, eventual chiar sa-l mangaiati. Nu e atat de complicat.

Weekendul acesta, la Sala Palatului, este mare festival de frumusete pisiceasca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » OBSERVATOR SPECIAL: Maine Coon, o pisica mare si impunatoare!