Antena Meniu Search
x

O mamă din Brăila încă îşi aşteaptă copilul dispărut în urmă cu 25 de ani: "Au venit cu un copil decedat şi îmi spuneau să zic că e al meu, că seamănă"

O mamă din Brăila încă aşteaptă cu înfrigurare să-i fie găsit copilul dispărut în urmă cu 25 de ani. Micuţul premiant a fost văzut ultima dată ieşind pe poartă, ducându-se să îşi ridice premiul, după încheierea anului şcolar. Copilul avea 12 ani la data dispariţiei.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 31.07.2019, 11:59

O mamă din Brăila îşi aşteaptă copilul disparut acum 25 de ani şi spune că nu va înceta niciodată să-l aştepte - debraila.ro - profi media

O mamă din Brăila încă aşteaptă cu înfrigurare să-i fie găsit copilul dispărut în urmă cu 25 de ani. Micuţul premiant a fost văzut ultima dată ieşind pe poartă, ducându-se să îşi ridice premiul, după încheierea anului şcolar. Copilul avea 12 ani la data dispariţiei.

Femeia speră din toată fiinţa şi acum, după 25 de ani, că băiatul ei se va întoarce acasă.

O mamă din Brăila încă îşi aşteaptă copilul dispărut în urmă cu 25 de ani: "Poate Dumnezeu mi-l aduce acasă"

"Avea 12 ani. Poate Dumnezeu mi-l aduce acasa, indiferent cum ar fi. Eu n-am nici macar un mormant la care sa plang", a spus cu amărăciune femeia, pentru debraila.ro.

Copilul avea 12 ani în momentul dispariţiei şi era un băieţel isteţ şi cuminte ca o fată, spune mama lui. A plecat spre şcoală, să-şi ridice premiul şi nu s-a mai întors niciodată. De atunci, timp de 25 de ani, femeia duce o luptă surdă, fără oprire, atât cu ea cât şi cu autorităţile, sperând fără încetare că Vasilică va fi găsit.

"La 11 si 5 a iesit pe poarta. Trebuia la 11 sa fie la scoala, dar a intarziat pentru ca s-a jucat cu fratiorul lui mai mic, care avea doar un anisor atunci. A ajuns la scoala, insa nu a mai venit acasa. Pe la ora 13:00 am simtit ca ceva nu e in regula, am simtit ca mama… mi se racise partea cu inima, simteam ca lesin. In scoala nu mai era niciun copil. Nimeni nu vazuse nimic. O singura femeie mi-a zis ca a auzit un scartait puternic de masina in zona scolii, vazand apoi cum masina care era neagra a plecat. In rest, nimic. Pe la ora 16:00, cand a venit sotul acasa, caci pe vremea aceea nu era cu telefoanele ca acum, s-a dus la un prieten si a anuntat Politia, vazand ca Vasile nu mai vine acasa. Noua ne-au preluat cazul abia  marti – disparitia a fost intr-o vineri, intrucat ne-au zis ca cei de la „Disparitii” erau plecati”, a declarat femeia pentru debraila.ro.

Mama lui Vasile: "Au mai venit odată cu un copil decedat şi îmi impuneau să zic că e al meu, că seamănă"

Femeia spune că, la un moment dat, autorităţile i-au prezentat un copil decedat şi i-ar fi spus să spună că este copilul ei, pentru că seamăna. Femeia a refuzat, pentru că ştia mai bine cum arată copilul ei.

"Au trecut 25 de ani si eu nu stiu nimic. M-am dus mereu la Politie, insa mereu mi-au zis sa stam acasa si sa asteptam vesti. Am fost si sa recunosc copii inecati, insa nu era si copilul meu. Au mai venit odata cu un copil decedat si imi impuneau sa zic ca e al meu, ca seamana. Pai, cum sa-l iau daca nu era el?! Eu nu-mi cunosc copilul. Eu, ca mama, nu il simt mort, eu il simt ca traieste. Eu n-am nici macar un mormant la care sa plang si sa-mi strig durerea de mama…", a spus mama lui Vasile.

Femeia încă aşteaptă ca fiul ei să fie găsit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O mamă din Brăila încă îşi aşteaptă copilul dispărut în urmă cu 25 de ani: "Au venit cu un copil decedat şi îmi spuneau să zic că e al meu, că seamănă"