Antena Meniu Search
x

Mama şi fiul ucişi de tren, în drum spre casă, de la şcoală, au fost înmormântaţi

Durere imensă în localitatea Micula din judeţul Satu Mare. Băieţul de 6 ani, spulberat pe o trecere de cale ferată, a fost înmormântat alături de cea care i-a dat viaţă

Vezi și

Durere imensă în localitatea Micula din judeţul Satu Mare. Băieţul de 6 ani, spulberat pe o trecere de cale ferată, a fost înmormântat alături de cea care i-a dat viaţă

În cea mai grea clipă, a despărţirii, sute de oameni cu lacrimi în ochi au venit să-şi ia rămas bun de la cele două suflete.

Pentru un bărbat, durerea a fost de nedescris. Şi-a pierdut soţia şi fiul într-o secundă. Cât a durat slujba, nu s-a despărţit de sicrie. Era la muncă în Austria când a aflat de tragedie. Din banii strânşi, bărbatul a cumpărat maşina în care cei doi şi-au găsit sfârşitul.

A avertizat-o pe soţia sa să nu o conducă pentru că n-are carnet şi, în plus, maşina nici nu era înmatriculată. Însă Mariana n-a ţinut cont de sfaturile lui. Casa era pe un câmp iar drumul până la şcoală era lung.

Vineri, se întorcea de la şcoală cu cei doi copii ai ei şi cu fiica unor cunoştinţe când, la trecerea de cale ferată, un tren le-a zdrobit maşina.

Fiica tinerei, în vârstă de 8 ani, a scăpat cu viaţă iar azi şi-a înmormântat frăţiorul şi mama. Cealaltă copilă, în vârstă de 16 ani, este şi acum în comă la spital.

Azi, la trei zile de la tragedie, reprezentanţii CFR, reponsabil cu îndepărtarea vegetaţiei ce împiedică vizibilitatea al trecerea de cale ferată, nu au făcut nimic ca astfel de nenorociri să nu se mai întâmple.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Mama şi fiul ucişi de tren, în drum spre casă, de la şcoală, au fost înmormântaţi