Antena Meniu Search
x

Video "Maria este un dar de la Dumnezeu, este o minune". Durerea pe care trupul fetiței de doar cinci luni o ascunde în spatele unui zâmbet dulce de copil

Azi, o fetiță frumoasă, veselă și luptătoare împlinește cinci luni de viață. O cheamă Maria și de când s-a născut, merge săptămânal pe la doctori. Copila are mai multe malformații dar, din fericire, pentru bolile copilei există și leac, și medici pricepuți și părinți iubitori. Maria mai are nevoie acum, de ziua ei, doar de generozitate pentru a se face bine. O putem ajuta donând pentru ea 2 euro prin SMS la numărul 8848.  

de Redactia Observator

la 10.11.2023, 20:39

Vezi și

Oana Gheorghiță, mama Mariei: Maria pentru noi a fost, în pofida tuturor problemelor, și este o binecuvântare foarte mare, este un dar de la Dumnezeu, este o minune.

Durerea ascunsă în spatele unui zâmbet dulce de copil

Frumoasă să o pui în ramă, veselă de-ți bucură ochii și luptătoare de îți topește sufletul, așa este Maria. Fetița aceasta, născută acum cinci luni, pe 10 iunie, ascunde sub zâmbet și hăinuțe boli multe.

Oana Gheorghiță, mama Mariei: S-a născut cu mai multe malformații, agenezie anală, fistulă vestibulară, s-a născut cu agenezie de radius, adică unul dintre oasele antebrațului lipsește în totalitate și agenezie de metacarp, unul dintre oasele degetului mare de la aceeași mână lipsește.

Pe acelaşi subiect

Diagnosticele acestea sunt cele deja investigate și pentru care, Oana și David, părinții Mariei, știu ce rezolvare chirurgicală există, unde se fac operațiile și cât vor avea de luptat ca să strângă banii.

Reporter-Oana Gheorghiță, mama Mariei: De câte operații are nevoie?

- Deocamdată, din ce știm, de patru. Acum depinde de ce găsim la coloană și dacă va fi și acolo de o operație sau două.

Primele două operații sunt motivul pentru care Oana și David ne vorbesc acum. Pe 22 noiembrie, Maria va face prima intervenție chirurgicală. Medicul care îi va reconstrui zona genitală este în Olanda și acolo trebuie să ajungă copila în nici zece zile. Reconstrucția plastică o va scăpa pe Maria de colostoma pe care o are din a patra zi de viață.

Oana Gheorghiță, mama Mariei: Calitatea vieții ei depinde foarte mult de aceste operații. Depinde tot viitorul ei de anoplastia asta, depinde tot viitorul ei de femeie, de mamă, dacă va vrea să devină mamă. Operația este aproximativ 30 de mii de EURO.

Familia Mariei, părinții, sora și cei trei frați mai mari, gravitează în jurul bebelușei. Adesea merg toți la consultațiile și investigațiile medicale săptămânale pe care le face mezina. Toți au grijă de ea, toți se roagă să fie Maria bine.

Oana Gheorghiță, mama Mariei: Tot greul ea îl va duce. Suferința trupească este la ea. Trebuie sa o ducem la cei mai buni doctori, sa ne facem datoria de parinti, pentru ea. Rog persoanele care pot și care vor să ajute un copil să ducă o viață normală, să poată fi ca frățiorii ei, că așa mă rog noaptea, să fie ca frățiorii ei, să ne ajute!

Pe Maria o puteți ajuta donand doi Euro prin SMS la numarul 8848 dar și prin plată cu cardul ori prin transfer bancar. Românii din străinătate pot sprijini și ei donând prin PayPal. Banii ajung în Fondul de solidaritate al Campaniei Vreau sa ajut, fond din care sunt sprijiniți Maria și alți zeci de copii bolnavi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » "Maria este un dar de la Dumnezeu, este o minune". Durerea pe care trupul fetiței de doar cinci luni o ascunde în spatele unui zâmbet dulce de copil