Antena Meniu Search
x

Mihai Stoica a dat check-in pe Facebook de la Rahova

Şi în închisoare, Mihai Stoica rămâne "efervescent". O spune chiar el, pe Facebook, de la calculatorul puşcăriei.

Vezi și

O dată pe săptămână, Meme Stoica are dreptul să posteze pe internet, dar cu porţia.

Nu are voie cu telefonul mobil. Condamnat la 3 ani şi 6 luni în dosarul transferurilor, Meme a ajuns la Rahova. S-a certat însă cu George Copos şi a fost mutat din celula greilor.

"Chiar dacă sunt într-o situaţie cel puţin ciudată, pe care NIMENI nu mi-o poate explica, executând o pedeapsă pe care NIMENI n-a solicitat-o, promit tuturor că voi ieşi mai puternic, mai motivat şi la fel de efervescent", a scris MM pe facebook. 

Mobilul este interzis în închisoare. Deşi la multe controale, mascaţii găsesc mai mereu telefoane performante în celulele deţinuţilor. O dată pe săptămână, Meme Stoica poate posta pe conturile de socializare doar de pe calculatorul închisorii. Cu porţia, ca şi vorbitul de pe cartela telefonică, pe care o foloseşte cu familia şi cu oamenii de la club.

De după gratii, Meme Stoica a renunţat la LOW PROFILE şi a relaţionat cu duşmanii. Duşmani îi sunt cei care povestesc cum este o zi din viaţa lui după gratii.

"De după gratii, Meme Stoica a renunţat la LOW PROFILE şi a relaţionat cu duşmanii. Duşmani îi sunt cei care povestesc cum este o zi din viaţa lui după gratii", a mai scris MM.

Şi totuşi echipa din celula de la Rahova s-ar fi destrămat. Meme nu mai stă în cameră cu Gică Popescu şi cu Copos. Pentru că se certa frecvent cu fostul patron al Rapidului din cauza fotbalului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Mihai Stoica a dat check-in pe Facebook de la Rahova