Antena Meniu Search
x

Video Moarte suspectă în Mureș. Un bărbat a fost găsit împuşcat în propria locuință. Vecinii susțin că ar fi avut probleme cu alcoolul

Un bărbat de 55 de ani din Târgu Mureş a fost găsit împuşcat, ieri, în propriul său apartament. Poliţiştii au fost alertaţi de vecinii care au auzit zgomotul de puşcă. Atunci când au intrat în casa acestuia, au găsit o colecţie impresionantă de arme de vânătoare. Nu se ştie încă dacă a fost vorba de un accident sau o sinucidere.

de Redactia Observator

la 31.03.2021, 08:50

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

O bubuitură venită din apartamentul bărbatului i-a alertat pe vecini. Ştiau că bărbatul locuieşte singur şi s-au temut de ce este mai rău. Au alertat poliţia. Vecinul de sus a auzit un zgomot ciudat puternic şi a zis că nu poate să fie o căzătură.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani lucra ca bucătar, iar în timpul liber îi plăcea să meargă la vânătoare. În interiorul apartamentului, poliţiştii ar fi găsit o colecţie de arme. 

Vecin: Tot timpul umblă în haine de vânătoare. Mai prieten cu alcoolul, din ce am sesizat, dar nu ştiu. 

Tot vecinii spun că bărbatul fusese părăsit de soţie, iar separarea l-a afectat puternic. 

Vecin: E plecată nevasta, divorţat legal, ilegal, nu ştiu. 

Reporter: Şi a plecat de mult? 

Vecin: Soţia? Să fie un an sau doi. 

Emanuela Farcaş, IPJ Mureş: Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş. 

Poliţiştii nu au găsit un bilet de adio în apartamentul bărbatului. Încearcă acum să afle dacă este vorba despre o sinucidere sau despre un accident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Moarte suspectă în Mureș. Un bărbat a fost găsit împuşcat în propria locuință. Vecinii susțin că ar fi avut probleme cu alcoolul