Antena Meniu Search
x

Curs valutar

INCIDENT halucinant în liftul unui bloc din Constanţa: O tânără mamă este acuzată că a încercat să transforme ascensorul într-o cameră de gazare

Un incident halucinant a avut loc în liftul unui bloc din Constanţa. O tânără mamă este acuzată că a încercat să transforme ascensorul într-o cameră de gazare.

de Redactia Observator

la 15.11.2016 , 19:14

Un incident halucinant a avut loc în liftul unui bloc din Constanţa. O tânără mamă este acuzată că a încercat să transforme ascensorul într-o cameră de gazare.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins o femeie care pulverizează cu un spray lacrimogen puternic în încăperea de nici doi metri pătraţi.

La ora 23:29 de minute, o tânără mamă ia liftul de la etajul 4. E împreună cu fetiţa ei, de doar patru luni. La un moment dat este surprinsă când îşi deschide un fermoar de la geacă. Însă, peste câteva secunde, scoate căruciorul din lift. Uşile se închid şi, apoi, se redeschid. Iar camerele suprind momentul în care este pulverizat un gaz toxic, cel mai probabil de la un spray iritant-lacrimogen sau. paralizant.

Vezi și

La scurt timp, s-a urcat o altă mamă cu băieţelul ei. Are patru ani şi resimte imediat efectul gazelor. Femeia îi acoperă gura şi nasul cu mâna. E momentul când se dă alarma.

"Noi am crezut iniţial că s-a întâmplat ceva cu liftul şi că degajă un miros toxic. Copilul tremura, plângea, avea arsuri la stomac, gât şi nas!", povesteşte mama copilului.

Vecinii au încercat să aerisească ascensorul şi au pulverizat chiar şi cu un odorizant.

Pe de o parte, tânăra acuzată că a încercat intoxicarea vecinilor neagă tot. Iar rudele o apără. În timp ce alţi locatari îi acuză că au creat numai probleme de când s-au mutat în acel bloc, în urmă cu câteva luni.

Doar sosirea poliţiştilor i-a calmat. Acum se investighează şi cine a pulverizat gazul toxic. Totuşi, oficialii din poliţie anunţă că nu sunt acuzaţii de punere a unei vieţi în pericol. Când va fi identificată cert femeia din lift, va fi amendată pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. În ciuda faptului că pericolul a fost uriaş.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » INCIDENT halucinant în liftul unui bloc din Constanţa: O tânără mamă este acuzată că a încercat să transforme ascensorul într-o cameră de gazare