Antena Meniu Search
x

Cazul prietenului lui Marica: Motociclistul ucis si-a presimtit sfarsitul

A avut o misiune pe Pamant si a fost chemat sa dea raportul in cer. Andrei Mot, motociclistul ucis intr-un accident provocat de un prieten al fotbalistului Ciprian Marica, si-a presimtit sfarsitul

Vezi și

Si-a visat rudele decedate care i-au transmis sa se spovedeasca. Si-a cautat un duhovnic, s-a spovedit si chiar si-a facut o asigurare de viata, cu doar doua saptamani inainte de accident.

Oamenii obisnuiti se nasc cu asteptari. El s-a nascut cu o misiune. Sa fie demn, sa fie un sportiv desavarsit, sa fie un roman model pentru generatia sa si sa nu-si dezamageasca familia. "Era singura noastra speranta. Dintre patru frati era singurul care putea sa duca numele de Mot mai departe. Nu mai e acum. S-a stins", a povestit indurerat tatal lui Andrei, Mircea Mot.

Dar n-a plecat nepregatit. Si-a presimtit sfarsitul. "Stia ca misiunea sa aici pe pamant se apropie de sfarsit", a spus Alin Murgila. Mai intai, a avut un vis. Si-a vazut strabunicul. "Andrei l-a intrebat ce face, cum este acolo si ca ar dori si el sa vina pe la el. Strabunicul i-a spus ca inca nu este timpul, dar pregateste-te", a mai povestit Murgila. Visul s-a repetat. De data asta si-a intalnit unchiul trecut in nefiinta, care i-a spus acelasi lucru: "Pregateste-te". Si s-a pregatit. A tinut post, si-a cautat un duhovnic si s-a spovedit. Nu mai facuse asta din copilarie.

S-a ingrijit si de cele lumesti. Si-a fãcut asigurare de viata, la 27 de ani. Avea nunta in toamna si nu stia cand ii va suna ceasul. Voia ca viitoarea lui sotie sã fie in siguranta. " Cu trei zile inainte sa se intample nenorocirea, Andrei a venit intr--o dimineata la ea in camera si i-a spus ca o iubeste". Si surorii sale i-a tramsmis un mesaj ciudat ziua ei : sa aiba grija de ea, orice s-ar intampla.nAr mai fi avut o dorinta. "Imi spunea cã ar vrea sa se duca in Ardeal sau undeva in Romania sa-si cumpere o bucata de pamant, cat de mica, pe care sã ridice steagul, sã spuna aici e pamant romanesc", a mai explicat Alin Murgila. Mai presus de motocicleta, mai presus de sport, isi iubea tara.

Inainte de inmormantare, prietenii lui Andrei au cautat in camera lui, lucruri pe care sa i le puna cu el in sicriu. Au gãsit Biblia pe noptiera. "Avea semn pus la paginile care vorbesc despre pregatirea sufletului pentru viata de apoi".

Era pregatit. Fiecare zi putea sã fie ultima si una chiar a fost. Si-a pus casca, echipamentul, s-a urcat pe motor si moartea l-a lovit fara ss-l vada. Misiunea lui Andrei s-a sfarsit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Cazul prietenului lui Marica: Motociclistul ucis si-a presimtit sfarsitul