Antena Meniu Search
x

"Muncea la negru pentru copii". Povestea emoționantă a femeii de serviciu din "Colectiv"

O femeie de serviciu care lucra ”la negru” în clubul Colectiv ca să-și poată îngriji cei cinci copii se numără printre cei 29 de oameni care murit în incendiul care a mistuit localul vineri noaptea

O femeie de serviciu care lucra ”la negru” în clubul Colectiv ca să-și poată îngriji cei cinci copii se numără printre cei 29 de oameni care murit în incendiul care a mistuit localul vineri noaptea

UPDATE 12:20 În urma tragediei petrecută la Club Colectiv, a decedat femeia de serviciu a localului care a lăsat în urma să 5 copii pe care îi creștea singură din salariul de la club

A fost creat un grup de voluntari pentru sprijinirea familiei. Dacă vrei să te implici te așteptăm acasă la această familie, pe strada Cireșului nr. 20, Sector 2.

Până acum reușit să asigurăm serviciul de înmormântare ( sicriul, transportul și taxele pentru ridicarea de la IML ) dar având în vedere cei 5 copii mai sunt multe lucruri necesare.

De asemenea, Fundația Estuar a deschis un cont în RON pentru familiile îndoliate. În cazul în care vreți să donați pentru o familie anume, menționați numele acesteia ( pentru cei 5 copii rămași orfani, puteți dona pe numele Maria Ion / Familia Ion ), altfel fondurile se vor duce oricum către familiile care au nevoie urgentă.

Am înțeles că vor deschide și un cont în euro pentru cei din diaspora care vor să ajute. Aveți aici link-ul cu numărul contului.

CONT -  RO45RNCB0064004896460001 deschis la Banca Comercială Română Sector 5.

______________________________________________

Femeia, în vârstă de 38 de ani, nici n-ar fi trebuit să se afle în club în seara tragediei. A ajutat-o, însă, pe o colegă de-ale ei care nu se simțea bine și care nu putea veni la serviciu pe tura sa de muncă.

”Fără forme legale lucra. Aseară nu a fost trua ei, dar o colega a rugat-o să vină în locul ei pentru că ea se simțea foarte rău. Avea cinci copii și un tată paralizat. Ea îi îngrijea pe toți. De nevoie trebuia să muncească”, a declarat o apropiată a femeii de serviciu, în fața IML.

Femeia era singura care avea grijă de cei cinci copii și de tatăl ei bolnav. Mama sa și soțul său nu mai trăiesc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » "Muncea la negru pentru copii". Povestea emoționantă a femeii de serviciu din "Colectiv"