Antena Meniu Search
x

Napoca Rally Academy, locul 1 la Campionatul European de Raliuri

Câştigătorii Campionatul European de Raliuri sunt români! Marco, Bogdan, Dorin, Lucio şi Simone, membri ai Napoca Rally Academy au reuşit, împreună, să atingă un titlu la care mulţi nici nu îndrăznesc să viseze.

Vezi și

Clujenii au câştigat campionatul cu o Dacia Logan, stabilind, astfel, încă o premieră pentru ţara noastră.

A fost momentul care a scris istorie pentru România, la sediul Clubului francez de Automobilism din Paris. Napoca Rally Academy a devenit prima echipă din ţară care a reuşit să câştige un titlu european, în cel mai titrat campionat. Temerarii s-au aventurat în opt etape desfăsurate în ţări diferite din Europa.

Am fost fericiti, am fost si dezamagiti, am abandonat eu, au abandonat ei. e-am facut cunoscuti, atat Napoca Rally Academy, cat si motosportul romanesc, prin participarea noastra, prin ce am facut, spune Marco Tempestini, pilot Napoca Rally Academy.

Efortul lor a meritat, însă.

Munca de echipa de anul acesta e sticluta asta! Stii cam cat valoreaza? Cred ca are cateva zerouri bune si o cifra peste 5 in fata, mai spune pilotul.

Zero-urile se traduc în mii de ore de pregătire. Cele opt etape n-au fost lipsite de aventuri. Nu o dată, ci de mai multe ori, piloţii au crezut că nu vor putea face faţă competiţiei. Dar n-au renunţat.

Erau niste poduri inguste, nu exagerez, cat masa asta, cu bicicleta nu m-as fi aventurat, dar altii treceau, numai că ceilalţi au experienţă, spune Bogdan Marisca, pilot Napoca Rally Academy.

În premieră pentru România, un junior al Napoca Rally Academy a reuşit să concureze în campionatul European cu o Dacie Logan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Napoca Rally Academy, locul 1 la Campionatul European de Raliuri