Antena Meniu Search
x

Nebunie la metrou

La staţia de metrou Dristor, a fost haos dimineaţă. Sute de oameni au rămas blocaţi pe peron. Totul din cauza unei garnituri vechi care s-a defectat

Vezi și

Într-un final, reprezentanţii Metrorex au reuşit să rezolve situaţia, iar circulaţia s-a reluat după aproape o jumătate de oră. Metrorex transportă zilnic, aproape 600.000 de persoane.

Sute de călători s-au grăbit să iasă din staţia de metrou Dristor. Era ora 8:20, iar circulaţia a fost blocată după ce o garnitură veche a rămas între staţiile Nicolae Grigorescu şi Dristor 1.

Un tren a fost trimis în ajutor, ca să-l înlocuiască pe cel defect. Prin staţie a fost anunţată o problemă tehnică şi o întârziere de câteva minute.

Între timp călătorii primeau indicaţii. Să se întoarcă la staţia Nicolae Grigorescu sau să meargă spre Mihai Bravu. După un minut însă, ruta se schimba. Dezorientaţi, unii călători încercau să iasă, în timp ce alţii se buluceau să intre.

Într-un final, după minute bune de aşteptare, trenul s-a pus în mişcare.

Situaţia s-a remediat după aproape o jumătate de oră. Reţeaua de metrou a municipiului Bucureşti are o lungime de circa 70 de kilometri cale dublă, distribuiţi pe patru linii magistrale şi 51 de staţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Nebunie la metrou