Antena Meniu Search
x

Oferte last minute pentru minivacanţa de 1 decembrie. Mai sunt puţine locuri la pensiunile din ţară

Ziua Naţională dă startul sărbătorilor de iarnă. Românii vor petrece patru zile cu acest prilej.

Vezi și

Ziua Naţională dă startul sărbătorilor de iarnă. Românii vor petrece patru zile cu acest prilej. Pe lângă destinaţiile din ţară, tradiţionale, mulţi au optat pentru capitalele europene, cu cele mai mari târguri de Crăciun. Atenţie, însă! Last minute nu înseamnă neaparat şi ieftin! Ofertele agenţiilor sunt şi cu câteva sute de euro mai scumpe faţă de acum câteva săptămâni. 

În Maramureş, gazdele fac ultimele pregătiri. La această pensiune din Baia Sprie mai sunt doar două locuri libere pentru minivacanţa de 1 decembrie. Turiştii sunt vrăjiţi de tehnica olăritului. "E o senzaţie plăcută să iei contact direct cu lutul, să îl modelezi cu mâinile tale. Nu pot să le promit oaspeţilor că o să înveţe arta asta a olăritului, dar dacă o să revină, s-ar putea să înveţe ceva."

4 zile vor petrece românii. Minivacanţa de Ziua Naţională începe, de fapt, pe 30 noiembrie, când se sărbătoreşte sfântul Andrei şi se termină luni pe  4 decembrie.

În staţiunile de pe Valea Prahovei, nu mai există nimic liber în hoteluri şi pensiuni. Totuşi, cine s-a hotărât târziu să plece în vacanţă, mai găseşte ceva liber în staţiuni precum Slănic Moldova, Moneasa, Călimăneşti, Căciulata sau Voineasa. Preţurile pentru un sejur încep de la 390 de lei de persoană, la o pensiune de 2 sau 3 margarete. Şi cresc, odată cu cerinţele turiştilor. Pot urca până la un 800-1.000 de euro de persoană, pentru un apartament la un hotel de patru stele, cinci stele chiar. 

Pentru cei care nu vor să rămână în ţară agenţiile mai au câteva oferte last minute. S-au vândut  rapid pachete de 495 de euro pentru Dubai. 

Şi este doar prima minivacanţă din acest sezon. Cei mai mulţi români se gândesc deja la petrecerile de Crăciun şi Revelion.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Oferte last minute pentru minivacanţa de 1 decembrie. Mai sunt puţine locuri la pensiunile din ţară