Antena Meniu Search
x

Nu scăpăm de ploi! Prognoza METEO pentru următoarele zile

Joi, vremea se va menţine caldă, dar în vest şi nord-vest vor fi înnorări, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului

Joi, vremea se va menţine caldă, dar în vest şi nord-vest vor fi înnorări, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului

În celelalte regiuni izolat ploi de scurtă durată, mai ales pe litoral şi la munte. Maxime între 20 de grade pe litoral şi 31-32 de grade în nord-vestul şi centrul ţarii. Minime între 7 şi 17 grade.

Vineri

Vreme caldă. Nori, averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină, în regiunile din jumătatea de vest a ţării. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala izolat. Maxime între 21 de grade pe litoral şi 31 de grade în Lunca Dunării, iar minime între 10 şi 18 grade, mai coborâte în depresiuni, până spre 6 grade.

Sâmbătă

Îndeosebi după-amiaza şi noaptea, în vestul şi sud-vestul teritoriului vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiţii de grindină şi izolat se vor înregistra cantităţi de apă mai însemnate. În restul teritoriului astfel de manifestări se vor semnala pe arii mai restrânse, spre seară şi pe parcursul nopţii în regiunile sudice, nordice şi centrale. Maxime între 21-22 de grade în vest şi pe litoral şi 31 de grade în sudul extrem, iar minime între 7 şi 18 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Nu scăpăm de ploi! Prognoza METEO pentru următoarele zile