Antena Meniu Search
x

Vremea extremă loveşte România! Mai multe clădiri au fost distruse de furtună şi grindină în mai multe zone din ţară

Acum e caniculă, acum furtună! Instabilă, vremea instabilă a creat, din nou, pagube, în mai multe zone din ţară. Dacă în Vaslui a plouat torenţial cu grindină, timp de câteva ore, în judeţul Sibiu - furtuna a distrus două clădiri, după ce mai mulţi copaci s-au prăbuşit peste acoperişuri.

Vezi și

Acum e caniculă, acum furtună! Instabilă, vremea instabilă a creat, din nou, pagube, în mai multe zone din ţară. Dacă în Vaslui a plouat torenţial cu grindină, timp de câteva ore, în judeţul Sibiu, furtuna a distrus două clădiri, după ce mai mulţi copaci s-au prăbuşit peste acoperişuri.

Localnicilor din comuna sibiană Roşia mai că nu le vine să creadă cum, în nici jumătate de oră, furtuna, însoţită de vijelie puternică, a făcut atâtea ravagii. Casa parohială şi clădirea în care funcţionează banca din comună au fost avariate serios după ce mai mulţi copaci s-au prăbuşit peste ele.

Angajata băncii a stras o sperietură teribilă când a auzit bubuitura. Din fericire, a ieşit teafără din imobil. Localnicii s-au mobilizat rapid şi-au ajutat vecinii până la venirea pompierilor.

În casa parohială afectată de vijelie locuia, cu chirie, o familie. Oamenii au nevoie acum de ajutor până ce locuinţa va fi reabilitată.

Copacii au căzut şi peste firele de electricitate şi astfel, mai multe imobile, au rămas pe întuneric.

Şi la Vaslui a fost prăpăd. O ploaie torenţială, însoţită de cantităţi însemnate de grindină, a distrus grădinile oamenilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Vremea extremă loveşte România! Mai multe clădiri au fost distruse de furtună şi grindină în mai multe zone din ţară