Antena Meniu Search
x

Video Nuntă într-un hypermarket din Sfântul Gheorghe. Un protest inedit printre rafturile magazinului

„Căsătorește-te într-un supermarket!” este sloganul de protest cu care un restaurant a organizat o nuntă ca la carte într-un hypermarket din Sfântul Gheorghe. De la evenimentul inedit nu au lipsit mirii, preotul, fotograful și nici invitații.

de Monica Palade

la 30.04.2021, 22:40

Nuntă într-un hypermarket din Sfântul Gheorghe. Un protest inedit printre rafturile magazinului - captura video Facebook

Localul a vrut să atragă atenţia că decizia autorităţilor de a nu se organiza nunţi nu este tocmai una corectă. De aici şi forma de protest neaşteptată.

Un altfel de protest

"Căsătorește-te într-un supermarket! Acolo ai voie. Dacă vrei să-ți unești destinul cu partenerul tău de viață, nu o poți face la restaurante sau în sălile special amenajate pentru asta, deoarece sunt închise, iar organizarea de evenimente este interzisă. Cu toate acestea, poți face oricând acest lucru în orice centru comercial, respectând un set minim de măsuri epidemiologice.

Am dovedit noi că se poate. Acolo orice se poate. Am organizat o nuntă într-un centru comercial din Sfântu Gheorghe cu tot ce trebuie: mireasă, mire, preot, martori și fotograf, în plus, ne-am ales și cu o mulțime de invitați. Muzică nu am cerut, dar am primit. Menționăm că această reprezentație a comunității noastre nu a fost îndreptată împotriva centrelor comerciale, ci mai degrabă a avut scopul de a atrage atenția asupra nedreptăților și inegalităților din sistem. Te poți cununa într-un supermarket, dar ar fi mai bine și mai frumos să faci acest lucru în spațiile în care toate condițiile sunt perfecte pentru acest eveniment extraordinar.

Pe acelaşi subiect

În speranţa revenirii la normal

Sperăm că ordinea poate fi restabilită cât mai curând posibil și că putem primi atât cuplurile îndrăgostite, cât și pe cei îndrăgostiți de gusturile bune", scrie restaurantul pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, reprezentanţii localului au venit cu precizări: "Le mulțumim mult celor care ne-au susținut de la început în ideea noastră aparent nebună, de a organiza o nuntă acolo unde ne este permis, într-un centru comercial. Realizarea videoclipului de mai jos se datorează curajoșilor organizatori ai evenimentului, fotografului, cameramanului, ”mirilor”, martorilor, invitaților și, nu în ultimul rând, ”preotului”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Nuntă într-un hypermarket din Sfântul Gheorghe. Un protest inedit printre rafturile magazinului