Video

Nuntă într-un hypermarket din Sfântul Gheorghe. Un protest inedit printre rafturile magazinului

De Monica Palade.
Publicat: 30.04.2021, 22:39.
Actualizat: 30.04.2021, 22:40

„Căsătorește-te într-un supermarket!” este sloganul de protest cu care un restaurant a organizat o nuntă ca la carte într-un hypermarket din Sfântul Gheorghe. De la evenimentul inedit nu au lipsit mirii, preotul, fotograful și nici invitații.

Nuntă într-un hypermarket din Sfântul Gheorghe. Un protest inedit printre rafturile magazinului

captura video Facebook

Localul a vrut să atragă atenţia că decizia autorităţilor de a nu se organiza nunţi nu este tocmai una corectă. De aici şi forma de protest neaşteptată.

Un altfel de protest

"Căsătorește-te într-un supermarket! Acolo ai voie. Dacă vrei să-ți unești destinul cu partenerul tău de viață, nu o poți face la restaurante sau în sălile special amenajate pentru asta, deoarece sunt închise, iar organizarea de evenimente este interzisă. Cu toate acestea, poți face oricând acest lucru în orice centru comercial, respectând un set minim de măsuri epidemiologice.

Citește și:

Am dovedit noi că se poate. Acolo orice se poate. Am organizat o nuntă într-un centru comercial din Sfântu Gheorghe cu tot ce trebuie: mireasă, mire, preot, martori și fotograf, în plus, ne-am ales și cu o mulțime de invitați. Muzică nu am cerut, dar am primit. Menționăm că această reprezentație a comunității noastre nu a fost îndreptată împotriva centrelor comerciale, ci mai degrabă a avut scopul de a atrage atenția asupra nedreptăților și inegalităților din sistem. Te poți cununa într-un supermarket, dar ar fi mai bine și mai frumos să faci acest lucru în spațiile în care toate condițiile sunt perfecte pentru acest eveniment extraordinar.

În speranţa revenirii la normal

Sperăm că ordinea poate fi restabilită cât mai curând posibil și că putem primi atât cuplurile îndrăgostite, cât și pe cei îndrăgostiți de gusturile bune", scrie restaurantul pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, reprezentanţii localului au venit cu precizări: "Le mulțumim mult celor care ne-au susținut de la început în ideea noastră aparent nebună, de a organiza o nuntă acolo unde ne este permis, într-un centru comercial. Realizarea videoclipului de mai jos se datorează curajoșilor organizatori ai evenimentului, fotografului, cameramanului, ”mirilor”, martorilor, invitaților și, nu în ultimul rând, ”preotului”.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.