Antena Meniu Search
x

Galerie foto O femeie din Statele Unite a venit în rochia de mireasă la vaccinare

O femeie din Maryland, Statele Unite, a venit la programarea de la vaccinare îmbrăcată în rochie de mireasă. Sarah Studley a purtat rochia din dantelă cu buline, după ce a trebuit să îşi anuleze recepţia de nuntă din cauza pandemiei de coronavirus.

de Monica Palade

la 19.04.2021, 11:51

„Nicio rochie drăguţă nu trebuie să rămână în dulapul tău nepurtată”, a povestit Studley.

Sarah Studley şi soţul său s-au logodit în 2019 şi erau pregătiţi să îşi oficializeze relaţia anul trecut, făcându-şi planuri pentru o recepţie la care să participe 100 de persoane.

Însă femeia, s-a alăturat altor mirese care au fost nevoite să îşi anuleze marea petrecere, din cauza situaţiei pandemice care s-a înrăutăţit. Chiar şi aşa, au decis să meargă mai departe şi au făcut o recepţie restrânsă doar cu opt invitaţi.

O femeie din Statele Unite a venit în rochia de mireasă la vaccinare

Twitter

Pe acelaşi subiect

În rochie de mireasă la vaccinare

Ca să dea însă o altă lumină situaţiei, tânăra a decis să îşi ia rochia la programarea de la vaccin, care a avut loc pe M&T Bank Stadium, din Baltimore, Maryland, săptămâna trecută.

„Decât să lase o rochie de mireasă să stea atârnată în dulap, din cauza nunţii amânate de pandemie, Sarah Studley a purtat-o la vaccinare”, au scris pe Twitter reprezentanţii University of Maryland Medical System.

„Pentru mine a fost un motiv de sărbătoare. Au fost atâtde multe momente urâte în timpul pandemiei, cu atâtea lucruri amânate, această rochie nu reprezintă nimic altceva decât speranţa”, a mărturisit femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » O femeie din Statele Unite a venit în rochia de mireasă la vaccinare