Antena Meniu Search
x

UPDATE! O asistenta din Sibiu a plesnit o fetita bolnava pentru ca a indraznit sa tuseasca!

Dupa episodul Buzau, cu copii legati de paturile de spital, o alta sectie de pediatrie din tara e in vizorul autoritatilor - cea de la spitalul din Sibiu. O mama spune ca o asistenta i-a lovit copilul pentru ca a tusit.

Vezi și
“Nu se poate una ca asta! Fetita imi plange! Mami ia-ma acasa ca nu pot sa mai stau aici ca aseara mi s-a zis de la tanti ca-mi da o palma de mi se zboara capul de la loc! Se poate sa se spuna asa ceva la un copil de opt ani?”,
se intreaba mama fetei.

Aceasta femeie nu se poate linisti. Plange in continuu de cand a aflat ca fetita ei, care are numai opt ani a fost plesnita de o asistenta. Ar fi tusit in timp ce avea branula in mana.

Femeia si-a internat ambii copii, fetita de opt ani si baiatul de patru, in sectia de Pediatrie a Spitalului din Sibiu, la sfarsitul saptamanii. I-a adus tocmai de la Cisnadie, pentru ca spitalul din oras era inchis temporar. Copiii au fost consultati pe hol. Si tot acolo femeia a aflat ca vor fi culcati pe podea. “Mi s-a spus unde sa-ti culc copiii? Ti-i pun pe jos sa doarma! Si am zis cum se poate una ca asta sa puneti doi copii minori sa-mi doarma pe jos?”, a mai povestit mama celor mici.

Managerul spitalului se jura ca niciunul dintre copii nu a dormit pe jos. Spune ca unitatea este aglomerata pentru ca se fac lucrari de renovare.Directorul spitalului sustine ca in rest, nimic nu le lipseste. “Avem tot ce ne trebuie in asa fel incat sa nu chemam mamicile de acasa cu absolut nimic”, a declarat managerul Spitalului de Pediatrie din Sibiu, Alexandru Mihut.

De fapt "mamicile" nu au voie sa stea in spital cu cei mici. Despre abuzurile din spital s-a vorbit in urma cu an. Atunci 1.000 de femei au reclamat tratamentele ingrozitoare la care au fost supusi copiii lor, in timpul internarii. “Mi-au spalat fetita, cand au venit sa ia mostra de urina, cu spirt medicinal. Saraca fata urla si sa tii copiii legati de pat? Plangeau, aveau biberoanele la masa sprijinite de perna. Daca manca, norocul lui, daca ii cadea biberonul, la urmatoarea masa”, explica una dintre femei.

Toata agitatia nu a avut insa nicio finalitate. Mama copiilor a depus acum o plangere la politie, iar directorul spitalului sustine ca asistenta va fi data afara daca a gresit.

Asa s-a intamplat si la spitalul din Buzau, acolo unde un medic si o asistenta si-au pierdut scaunele dupa ce jurnalistii au filmat la sfarsit de ianuarie, cum copiii erau tinuti in sectia de pediatrie, legati de paturi si uzi de urina.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! O asistenta din Sibiu a plesnit o fetita bolnava pentru ca a indraznit sa tuseasca!